آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۵۰۸۴
مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی:

گاز ۱۳۵۰۰ مشترک در تربت جام قطع است / تلاش شرکت گاز برای بازگشت گرما به خانه‌های مردم

مدیر عامل شرکت گاز خراسان رضوی گفت: هم اینک ۱۳ هزار و ۵۰۰ مشترک از مجموع ۹۰ هزار مشترک گاز در تربت‌جام دچار قطعی گاز هستند که تلاش برای وصل مجدد آن‌ها ادامه دارد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسن افتخاری، مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی با اشاره به اینکه قطعی گاز در سطح استان محدود بوده، اظهار کرد: هم اینک ۱۳ هزار و ۵۰۰ مشترک از مجموع ۹۰ هزار مشترک گاز در تربت‌جام دچار قطعی گاز هستند که تلاش برای وصل مجدد آن‌ها ادامه دارد.

افتخاری با بیان اینکه وزیر نفت هم در استان خراسان رضوی حضور دارد تا هر چه زودتر مشکلات رفع شود، بیان کرد: صبح امروز نیز در ارتباط تصویری با رییس‌جمهور آخرین وضعیت شبکه گاز استان با حضور وزیر نفت و استاندار مورد بررسی قرار گرفت.

مدیر عامل شرکت گاز خراسان رضوی اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت شبکه گاز در مشهد و استان عادی است. با این وجود نیازمند همراهی مردم در تامین پایدار گاز هستیم.

وی با اشاره به راه اندازی پویش "هر خانه یک اتاق گرم" در خراسان رضوی گفت: این پویش اکنون کشوری شده و امیدواریم با همکاری مردم و هموطنان و با عزم ملی این مشکلات که بخاطر قطع گاز وارداتی و سرمای بی سابقه ایجاد شد، رفع شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار