70 درصد بوستان‌های غرب تهران به کفپوش استاندارد مجهز شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۷۱۲

70 درصد بوستان‌های غرب تهران به کفپوش استاندارد مجهز شد

رئیس اداره فضای سبز منطقه 5 گفت: به منظور زیباسازی و ایمن سازی فضاهای بازی کودکان، 70 درصد بوستان غرب تهران به کفپوش ایمنی استاندارد مجهز شد.
به گزارش گروه اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، ترابی با بیان اینکه طرح نصب کفپوش پلاستیکی در بوستان ها و فضای بازی کودکان از سال گذشته در حال اجرا است، گفت: در حال حاضر منطقه دارای 140 بوستان است که بیش از 75 درصد از این تعداد بوستان با نصب کفپوش ایمنی برای بازی کودکان استاندارد سازی شده است.
 
وی با اشاره به اینکه به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی کودکان این طرح در بوستان های دارای زمین بازی اجرا شد، گفت: بوستان های شاهد، بهاره، میثم، اندیشه، کودک، گلین، استقلال، کاج و ... با نصب کفپوش استاندارد و ایمن سازی شد.
 
رئیس اداره فضای سبز ایمن سازی و نصب کفپوش 100 درصد از بوستان های منطقه را از برنامه های پیش بینی شده برشمرد و گفت: نصب مجموعه بازی کودکان استاندارد از جنس فایبر گلاس با کاربرد تقویت خلاقیت از دیگر برنامه های سال جاری است و در حال حاضر 75 درصد از بوستان های منطقه به وسایل بازی کودکان تجهیز شده است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار