
تولد یک نوزاد سالم از مادر با نقص ایمنی در خراسان شمالی / خبر خوب برای مادران بیمار با اختلالات ایمنی
به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، احمد وثوقی مطلق، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از موفقیت پزشکان این استان در درمان مادر باردار دارای نقص ایمنی و زایمان سالم خبر داد.
وثوقی مطلق گفت: با پیشرفت علم و امکانات درمانی استان، امکان بچه دار شدن برای افرادی که دچار اختلالات ایمنی هستند، فراهم شده است.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در زایمان این بیمار مبتلا به اختلال ایمنی هم مادر و هم فرزند سالم هستند و این خبر خوب در حوزه سلامت محسوب میشود.
وی: این مادر باردار مبتلا به بیماری نادر، حدود ۴ سال توسط یک تیم پزشکی تحت درمان بود که نتیجه آن یک زایمان موفق شد.
وثوقی مطلق خاطرنشان کرد: نقص سیستم ایمنی یک بیماری بسیار نادر است و بدن این بیماران به صورت ژنتیکی نمینمی تواند آنتی بادی تولید کند و به همین دلیل به صورت مداوم در معرض عفونت هستند.