کد خبر:۱۰۶۰۰۰۵
بر اساس گزارش وزارت بهداشت؛

۴ بیمار مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته فوت شدند

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۴ بیمار مبتلا به کرونا در کشور فوت شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، از دیروز تا امروز ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۱۴ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و ۶۶ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۵ هزار و ۳۶۷ نفر رسید.

متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴ نفر از بیماران کووید ۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۷۷۹ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۳۳۸ هزار و ۱۲۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

۲۳۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۵ میلیون و ۱۱۳ هزار و ۷۷۷ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۹۶ هزار و ۲۱۱ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۸۹ هزار و ۷۳۰ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۲۰ هزار و ۱۳۷ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۴۰۶ هزار و ۷۸ دُز رسید.

در حال حاضر نیز هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز نیست، ۲ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۰۵ شهر در وضعیت زرد و ۳۴۱ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار