آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۱۶۰۴
ستاری فر اعلام کرد

برگزاری آزمون استخدامی آموزش پرورش در ۲۶ اسفند

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش از برگزاری آزمون استخدامی آموزش پرورش در ۲۶ اسفند سال جاری خبر داد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صادق ستاری‌فرد معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد:۸۰ هزار نفر از نیرو‌های آموزش و پرورش مشمول بازنشستگی هستند که احتمالاً حدود ۶۵ هزار نفر از آن‌ها تا مهر سال آینده بازنشسته خواهند شد.

وی افزود: برای دوره ابتدایی تلاش ما این است تا پایان اسفند آزمون را برگزار کنیم و حدود ۲۵ هزار نفر نیروی مورد نیاز از طریق آزمون ماده ۲۸ با اصلاح شریط احراز آموزگاری و اصلاح مواد آزمونی و ساز و کار ارزیابی، مصاحبه و گزینش شرایطی را فراهم کنیم تا داوطلبان متعهد و متخصص وارد آموزش و پرورش بشوند.

ستاری فر گفت: پیش بینی شده است آزمون ۲۶ اسفند ماه برگزار شود، فرآیند مصاحبه و گزینش در سال بعد خواهد بود و اگر به هر دلیل آزمون برگزار نشود در سال بعد در اولین فرصت برگزار خواهیم کرد.

وی بیان داشت: سقف سنی پیش بینی شده برای شرکت در آزمون ۴۰ سال تمام است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار