کد خبر:۱۰۶۲۱۰۹

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه اراک و شرکت دانش بنیان گداختار امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه اراک و شرکت دانش بنیان گداختار با هدف ارتقای فرهنگ نوآوری و تقویت زیست بوم کارآفرینی امضا شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه اراک و شرکت دانش بنیان گداختار در مراسمی با حضور ذوالفقاری، رئیس دانشگاه اراک و مدیران این شرکت دانش بنیان به امضا رسید.

این تفاهم نامه با هدف همکاری در زمینه‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری با استفاده از ظرفیت‌ها و امکانات دو طرف قرارداد در راستای ارتقای فرهنگ نوآوری و توسعه و تقویت زیست بوم کارآفرینی و نو آوری استان در چهارچوب قانون جهش تولید دانش بنیان و همچنین ایجاد یک الگوی موفق در همکاری بین دانشگاه و صنعت دانش بنیان کشور به امضا رسید.

رئیس دانشگاه اراک در ادامه این مراسم گفت هدف اصلی دانشگاه آینده، این است که از نسل جدید دانشکده هابی بسازیم که در آن نوآوری شکل بگیرد و بتواند کشور را با همین امکانات موجود رشد دهد.

ذوالفقاری افزود:در دانشگاه آینده تجربه را علم میدانیم و هدف از ایجاد آن تولید علم با زمین‌های بومی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار