کد خبر:۱۰۶۲۳۷
هدفمندي يارانه‌ها و تاثير آن بر دانشگاه‌ها- 5

گلشن: تاثيرگذاري هدفمندي يارانه‌ها بر دانشگاه ها نياز به زمان دارد

رئيس دانشگاه صنعتي اصفهان با اشاره به آغاز اجراي طرح هدفمندي يارانه ها گفت: تاثير گذاري اين طرح بر دانشگاه ها نياز به زمان دارد.
دكتر همداني گلشن در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، با بيان اينكه جزئيات، نحوه و ميزان تاثير اجراي طرح هدفمند كردن يارانه‌ها هنوز به طور دقيق مشخص نيست، اظهار داشت: با توجه به كسري به شدت زياد بودجه دانشگاه‌ها، احتمالا وزارت علوم و مجموعه آموزشي براي دانشگاه‌ها تمهيداتي انديشيده‌اند. 
 
وي با بيان اينكه دانشگاه‌ها بايد براي انجام كارهايي كه بر عهده آن‌هاست بايد تامين شوند، تصريح كرد: در اين راستا وزارت علوم و دولت تمهيدات خاصي انديشيده‌اند كه هنوز اطلاع دقيقي در خصوص آن نداريم و بايد ديد كه چگونه آن‌ها را ارزيابي مي‌كنيم.
 
 اين استاد دانشگاه با اشاره به اينكه تاثير گذاري اين طرح بر دانشگاه ها نياز به زمان دارد خاطرنشان كرد:  بسياري از قراردادهايي كه دانشگاه با صنعت منعقد كرده است،‌ در پايان سال به اتمام مي‌رسد و برخي از آن‌ها چند ماه ديگر تمام مي‌شود كه بايد با توجه به درآمدهاي ناشي از اين قراردادها و عوامل ديگر، تاثيرات اين طرح و مشكلات دانشگاه‌ها را مدنظر قرار داد./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار