آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۳۸۶۹

اجرای تونل نوری در خیابان ستارخان به مناسبت اعیاد شعبانیه

شهردار منطقه ۲ گفت: به منظور زیباسازی منظر شهری و ایجاد فضایی با نشاط، همزمان با اعیاد شعبانیه تونل نوری در خیابان ستارخان طراحی و اجرا شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲، مهدی صالحی با اشاره به نقش و اهمیت نور پردازی در زیبایی و شاداب سازی فضای شهری گفت: به منظور زیباسازی منظر شهری و ایجاد فضایی با نشاط، همزمان با اعیاد فرخنده شعبانیه طرح نورپردازی و اجرای تونل نوری در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به طراحی تونل نوری در خیابان ستارخان گفت: این تونل نوری به طول ۷۰ متر با نصب ۴۰۰۰ متر طول ریسه سوزنی در خیابان ستارخان به عنوان یکی از محور‌های اصلی منطقه اجرا شد.

صالحی با اشاره به نورپردازی شهری گفت: نورپردازی یکی از اهداف عمده در طراحی فضا‌های شهری است و همزمان با اجرای طرح بهاران خدمت و اعیاد شعبانیه تلاش می‌شود تا بتوانیم با اجرای طرح‌های متنوع نورپردازی فضای شهر را شاداب‌تر کنیم.

شهردار منطقه ۲ در ادامه به جانمایی المان گل نرگس در بلوار سعادت آباد اشاره کرد و گفت:این المان به شکل گلدان با گل‌های نرگس به ارتفاع ۷ متر با دو نمای روز وشب طراحی شده است

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار