بي نظير بودن راهپيمايي روز قدس 87 // استمرار گفتمان اصولگرايي
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۶۳
باهنر تاكيد كرد:

بي نظير بودن راهپيمايي روز قدس 87 // استمرار گفتمان اصولگرايي

نايب رئيس دوم مجلس با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپيمايي روز جهاني قدس گفت: امسال روز قدس با همت مردم جمهوري اسلامي ايران و با حضور بسياري از مردم دنيا بسيار بهتر از سال‌هاي گذشته برگزار شد و استقبال كم‌نظيري از اين روز كه يادگار و ابتكار امام(ره) است، به عمل آمد.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، محمدرضا باهنر، نايب رئيس دوم مجلس شوراي اسلامي و دبيركل جامعه اسلامي مهندسين، شب گذشته در مراسم افطاري اين تشكل كه با حضور اعضاي شوراي مركزي تشكل‌هاي عضو جبهه پيروان خط امام و رهبري برگزار شد، با اشاره به اينكه اميدواريم مطالبات عمومي جهان اسلام موجب شود تا حكام كشورهاي اسلامي خود را با مردم كشورشان هماهنگ كنند، افزود: يقين داريم كه اگر زماني حكام كشورهاي اسلامي با رغبت خود و يا فشار مردمشان، سر خط آمده و نداي مردم را فرياد كنند، رژيم اشغالگر قدس تاب مقاومت نخواهد داشت و آن زمان پيروزي مردم فلسطين نزديك‌تر خواهد بود و اين سرزمين مقدس به دامن اسلام و صاحبان اصلي خود باز مي‌گردد.

دبيركل جامعه اسلامي مهندسين در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري مبني بر اينكه در شرايط حاضر صحبت از انتخابات رياست جمهوري زود است، خاطرنشان كرد: نبايد زياد به اين امر بپردازيم، اما به صورت كلي همه تلاش ما اين است كه بتوانيم يك اكثريت قريب به اتفاق را از مجموعه اصولگرايان دور هم جمع كرده و به تصميم واحدي در زمينه انتخابات رياست جمهوري آينده برسيم.

باهنر در ادامه با بيان اينكه انتخابات رياست جمهوري آينده ويژگي‌هاي خاص خود را دارد، تصريح كرد: شايد مهمترين ويژگي رياست جمهوري آينده آن است كه وارد دهه چهارم انقلاب مي‌شويم كه مقام معظم رهبري آن را به دهه پيشرفت و عدالت نامگذاري كردند.

وي با تأكيد بر لزوم حركت به سمت اهداف سند چشم‌انداز 20 ساله گفت: بايد به نقطه‌اي برسيم كه بزرگترين توليدكننده علم و اقتصاد در منطقه باشيم و اگر چه اين اهداف، اهداف بلندي است، اما با امكاناتي كه در كشور داريم، مدعي هستيم كه بلندپروازانه نيست.

نايب رئيس دوم مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه زماني گروهي فكر مي‌كردند كه مي‌شود عدالت را موقتاً كنار گذاشت، گفت: خوشبختانه به ما و آنها تفهيم شد كه حتي لحظه‌اي هدف عدالت از اهداف انقلاب قابل غفلت نيست؛ چرا كه عدالت جوهره وجود اسلام است و مدعي مسلماني نمي‌تواند لحظه‌اي عدالت را فراموش يا موقتا تعليق و تعطيل كند؛ چرا كه عدالت به هيچ وجه قابل تعليق نيست.

باهنر در ادامه سخنان خود با تأكيد بر اينكه بايد به گونه‌اي رفتار كنيم كه مردم مجدداً‌ به استمرار گفتمان اصولگرايي تمايل پيدا كنند، اظهار داشت:‌ اين امر موجب مي‌شود كه نظام مقدس كشورمان دوباره با چالش‌ها روبرو نشود و از سوي ساختارشكنان و كساني كه دنبال انتخابي - انتصابي كردن نهادهاي مختلف نظام بوده و فكر مي‌كردند اسلاميت و جمهوريت جاي همديگر را تنگ مي‌كنند، مورد حمله قرار نگيرد.

وي ادامه داد: اصولگرايان به فكر حفظ و ارتقاي تراز نظام جمهوري اسلامي ايران باشند.

دبيركل جامعه اسلامي مهندسين به فرموده مقام معظم رهبري اشاره كرد و گفت: جمهوري اسلامي كلمه واحدي است و جمهوريت و اسلاميت از يكديگر قابل تفكيك نيستند.

باهنر با بيان اينكه بايد نقد عادلانه و عالمانه باشد، افزود: ميدان عمل با جايي كه فقط مي‌خواهيم در مورد چيزي حرف بزنيم و انتقاد كنيم، متفاوت است.

وي با اشاره به بحث ادغام سازمان ميراث فرهنگي در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي عنوان كرد: اين مسئله از اواسط دولت خاتمي مطرح بود و مربوط به موضوعات اخير نيست؛ چرا كه معتقديم امكانات و اختيارات اجرايي بايد زيرنظر وزارتخانه‌ها باشد و شأن رئيس‌جمهور بالاتر از كارهاي اجرايي كوچك است.

دبيركل جامعه اسلامي مهندسين ادامه داد:‌ رئيس‌جمهور در خصوص كارهاي اجرايي نبايد مدام دم‌پر مجلس باشد و تذكرات دريافت كند.

باهنر با بيان اينكه سازمان تربيت‌بدني، سازمان محيط زيست، سازمان انرژي اتمي، سازمان ميراث فرهنگي و ... بايد در قالب وزارتخانه‌ها اداره شود، خاطرنشان ساخت: اين سازمان‌ها يا بايد در وزارتخانه‌ها ادغام شوند و يا اينكه در صورت نياز بايد وزارتخانه جديدي ايجاد شود؛ چرا كه لازم نيست اگر در المپيك نتيجه نگرفتيم، بسرعت به سمت رئيس‌جمهور رفته و او را مورد انتقاد و سؤال قرار دهيم.

وي اظهار اميدواري كرد كه در اين زمينه بتوان با دولت به توافق رسيد؛ چرا كه مسائل اجرايي نبايد دست رئيس‌جمهور را ببندد و اين با روح قانون اساسي نيز سازگار نيست.

نايب رئيس دوم مجلس شوراي اسلامي با اشاره به مشكل تورم در كشور گفت: نمي‌توان مشكل تورم را ناديده گرفت، اما انتقادات به دولت بايد در كنار كارهاي مثبت دولت در نظر گرفته شود.

باهنر با تاكيد بر اينكه مردم، فرماندهان و ولي‌نعمت‌هاي ما هستند و اختيار مملكت در دست آنهاست، بيان داشت: بايد براي مردم در خصوص مشكلات اقتصادي پاسخ‌هاي قانع‌كننده‌اي داشته باشيم، اما متأسفانه در حال حاضر، پاسخ‌هاي ما براي خودمان نيز قانع‌كننده نيست.

وي با تأكيد بر اينكه اقتصاد مملكت نياز به يكسري سياست‌هاي راهبردي درازمدت و تئوري اقتصادي دارد، افزود: در اين دو سه سال اخير رشد اقتصادي خوبي داشتيم، اما با درآمدهايي كه داشتيم، مي‌توانستيم رشد بهتري را نصيب كشور كنيم.

نايب‌ رئيس دوم مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه مجمع تشخيص مصلحت نظام به استقبال برنامه پنج ساله پنجم توسعه رفته است، گفت: اميدواريم دولت تا پايان سال جاري، لايحه برنامه پنج ساله پنجم را به مجلس تقديم كند.

باهنر اظهار كرد: سياست راهبردي ما در مجلس هشتم، همدلي، همراهي و نظارت عالمانه و عادلانه بر رفتار دستگاه‌هاي اجرايي است.

دبيركل جامعه اسلامي مهندسين در ابتداي سخنان خود در توضيح علت اينكه اين ضيافت افطار برخلاف همه ساله كه در دانشگاه امام صادق(ع) و با حضور آيت‌الله مهدوي كني برگزار مي‌شد، امسال در مجتمع فرهنگي سيدالشهدا برگزار شد، گفت: امسال به دليل اينكه اين ضيافت با آغاز به كار دانشگاه‌ها در ماه مهر همزمان شد و سر مسئولان دانشگاه شلوغ بود، هماهنگي‌هاي لازم براي برگزاري اين مراسم در دانشگاه امام صادق(ع) انجام نشد و محل برگزاري آن تغيير كرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار