کد خبر:۱۰۷۱۹۳۴

پلیس کلاه کاسکت هدیه می‌دهد

پلیس راهور تهران بزرگ در روز ایمنی حمل و نقل با مشارکت بانک ملی اقدام به اهدای کلاه کاسکت به موتورسواران پایتخت کرد.

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در این خصوص گفت: با توجه به اینکه 38 درصد از تخلفات ترافیکی شهر تهران به موتورسیکلت سواران مربوط می‌شود و اصولا این گروه از کاربران ترافیکی یکی از دغدغه‌های همیشگی پلیس راهور تهران بزرگ بوده‌اند و آمار و ارقام نشان می‌دهد که تصادفات منجر به فوت در این گروه کاربر ترافیکی بالا بوده و ناایمن بودن این وسیله نقلیه شرایط را برای انواع حوادث مهیا می‌کند، در روز ایمنی حمل و نقل تصمیم گرفتیم با مشارکت ارگان‌های مختلف و انجام اقدامات فرهنگی سعی بر دعوت موتورسواران به رعایت قانون و استفاده از کلاه ایمنی که در بحث آسیب‌های تصادفات موتورسیکلت سواران بسیار موثر است داشته باشیم.

سرهنگ مومنی افزود: خوشبختانه با مجموعه اقدامات فرهنگی و انجام طرح‌های مختلف از جمله موتوریار شاهد کاهش 9 درصدی متوفیان موتورسوار پایتخت در سال گذشته بودیم که این آمار می‌تواند روند مثبت خود را در سال 1402 نیز ادامه دهد.

مومنی افزود: در اقدامی فرهنگی و در راستای ترویج فرهنگ استفاده از کلاه ایمنی استاندارد با هدف کاهش تلفات این قشر آسیب پذیر، پلیس راهور تهران بزرگ اقدام به توزیع کلاه کاسکت استاندارد در بین موتورسواران شهر تهران کرد که با استقبال آن‌ها ضمن پذیرش خطرات ناشی از عدم استفاده از کلاه ایمنی مواجه شد.

مومنی در این راستا گفت: ارگان‌های مختلف مانند بانک ملی می‌توانند در این کار با ما همراه شوند چرا که کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی، حوادث و تخلفات نیازمند مشارکت حداکثری همه ارگان‌های مرتبط و حتی غیر مرتبطی است که هرکدام می‌توانند به عنوان کاربران ترافیکی در سطح شهر تردد داشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار