آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۲۱۶۴
صاحب در گفتگو با «دانشجو» خبر داد

برنامه‌ریزی شهرداری و آموزش و پرورش برای زنگ ورزش دانش آموزان/ مراکز «فرآموز» را‌ه‌اندازی شد

مدیرکل اداره سلامت شهرداری تهران گفت: در سال گذشته مراکز «فرآموز» که مرکز آموزش مهارت‌های رفتاری برای کودکان است را به صورت ثابت و سیار راه اندازی کردیم.

همکاری شهرداری و آموزش و پرورش در راستای رشد مهارت های دانش آموزانحمید صاحب، مدیرکل اداره سلامت شهرداری تهران مدیریت شهری در پاسخ به سوال خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو در رابطه با خرابی دشتگاه‌های ورزشی بوستان‌ها اظهار داشت: متولی امر فقط سازمان بوستان‌ها نیستند، بلکه سازمان ورزش شهرداری تهران هم در این حوزه مسئولیت دارند. موارد باید احصاء شوند. ما در حال اورهال و یا بازسازی این مراکز هستیم. می‌دانم که بنای هر دو مرکز این است که مسائل و چالش‌های موجود را بازیابی کنند.

صاحب در رابطه با قرار دادن وسیله و انجام فعالیت‌هایی برای کودکان گفت: این موضوع در حوزه تخصص ما نیست بنابر این من نمی‌توانم پاسخ دقیقی بدهم. البته ما در این راستا دو کار انجام دادیم. یکی این که در قالب برنامه‌های نمایشی در سطح مدارس تهران، در قالب یک بازی کودکانه به موضوع بی تحرکی هم بپردازیم. ما در سال گذشته هم مراکز «فرآموز» که مرکز آموزش مهارت‌های رفتاری برای کودکان است را به صورت ثابت و سیار راه اندازی کردیم.

مدیرکل اداره سلامت شهرداری تهران توضیح داد: امسال برای نخستین بار با مشارکت آموزش و پرورش، زنگ ورزش را به صورتی که هم به اصل موضوع ورزش پرداخته شود و هم در قالب یک سری رقابت‌های ورزشی در مدارس برگزار شود مد نظر قرار دادیم. همچنین مهارت‌های ارتباطی را در قالب یک سری مسابقات کتابخوانی برگزار می‌کنیم و جوایز نفیسی هم برای این امر درنظر گرفته ایم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار