امروز راه‌هاي مقابله با اعتياد بايد به صورت هوشمندانه انتخاب شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۷۶۵
معاون آموزشي دانشگاه تربيت مدرس:

امروز راه‌هاي مقابله با اعتياد بايد به صورت هوشمندانه انتخاب شود

معاون آموزش دانشگاه تربيت مدرس گفت: امروز يك نوع پيچيدگي در معضلات اجتماعي بروز كرده و هر ساله با مواد اعتيادآور متنوعي رو به رو مي شويم كه راه‌هاي مقابله با آن نيازمند يك برخورد هوشمندانه با همكاري نهادهاي امنيتي، انتظامي و دانشگاهي امكان پذير است.
به گزارش خبرنگار اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر كاظم نژاد صبح امروز در هشتمين جشنواره معرفي آثار برتر مكتوب در زمينه مبارزه با مواد مخدر و سوء مصرف آن كه در مجمع فرهنگي شقايق برگزار شد، اظهار داشت: سيره تاريخي جوامع به همان ميزاني كه تحصيلات براي آسايش فراهم كرده به همان ميزان نيز مشكلات و معضلات اجتماعي را گسترش داده است.

وي افزود: در بخشي از تاريخ جوامع برخورد فيزيكي با بزه هاي اجتماعي امكان پذير بود؛ اما امروزه تنها نمي توان از طريق نيروي فيزيكي با اين بزه ها مقابله كرد.

معاون آموزش دانشگاه تربيت مدرس در ادامه گفت: يك نوع پيچيدگي در معضلات اجتماعي پديدار شده كه نيازمند يك برخورد هوشمندانه و محتاتانه است.

كاظم نژاد تصريح كرد: هم شناخت خود معضلات، يك مسئله علمي است و هم شناخت روش هاي مقابله با آنها نيز يك پژوهش همه جانبه و شناخت كامل از علوم و فنون مربوطه را مي طلبد.

وي همچنين خاطرنشان كرد: در جوامع امروز بخصوص جامعه خودمان با معضل بزرگي به نام اعتياد و مسائل مواد اعتياد آور رو به رو هستيم و هر ساله نيز اين مشكل به شكل هاي جديدي در جامعه بروز پيدا مي كند. 
 
معاون آموزش دانشگاه تربيت مدرس افزود: امروز با پيوند نيروهاي امنيتي، انتظامي و دانشگاه ها كه توانمندي هاي علمي شايسته اي را ارائه مي دهند، مي توان با پديده شوم مقابله كرد.
 
كاظم نژاد در پايان گفت: شناخت معضلات اجتماعي مستلزم در اختيار گرفتن علوم پيشرفته است و اين امر در صورتي ممكن خواهد بود كه بين نهادهاي دانشگاهي، انتظامي و امنيتي پيوندي مستحكمي برقرار باشد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار