
کد خبر:۱۰۷۹۲۶۰
سومین همایش امید فردوسی به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد
سومین همایش امید فردوسی در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی، با هدف آشنایی دانشجویان با تولید محصول از پژوهشهای دانشگاهی، برگزار شد.
به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، سومین همایش امید فردوسی در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی، به همت گروه علمی رهاورد و مرکز تحقیقات شهید چمران برگزار شد.
در این همایش حمیدرضا چابک، فعال گروه تکنولوژیهای الکترواکتیو ناسا، مدیرعاملان شرکتهای فرش مشهد، موج تلفن همراه، گروه تولیدی ورید، دیجیتال مارکتینگ کاکتوس، شتاب دهنده کسب و کار فردوسی و سرپرست مدیریت نوآوری دانشگاه فردوسی مشهد سخنرانی کردند.
در این همایش موضوعاتی مانند آشنایی با رشتههای مهندسی، ایجاد کسب و کار بر پایه پژوهشهای مهندسی، برندینگ و تولید محصول، ثبت ایده و ... مطرح شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.