انجام 336 جراحي باز قلب از سوي دانشگاه علوم پزشكي زنجان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۰۶۹
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان خبر داد:

انجام 336 جراحي باز قلب از سوي دانشگاه علوم پزشكي زنجان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان از انجام 336 جراحي باز قلب از سوي دانشگاه علوم پزشكي زنجان خبر داد و گفت: ميزان ضايعات اين نوع جراحي در زنجان از متوسط كشور پايين‌تر است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، دکتر رحيم سروري زنجانی روز گذشته در جلسه بيماري‌هاي خاص استان اظهار داشت: با تشكيل مجمع بيماران خاص در مركز آموزشی-درماني شهيد بهشتي زنجان، خدمات درماني انجمن‌هاي فعال در اين بخش فعال شده است.
 
وي افزود: با تشکیل 9 انجمن فعال در این خصوص و تجهیز آنها به لوازم پزشکی مناسب، با توجه به وجود مشکلات هزینه ای برای بیماران، تا حدی مشکل بيماران برطرف می شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به ضرورت توجه به بيماران خاص تصریح کرد: ساز و كارهاي لازم برای حمایت از بیماران خاص صورت گرفته؛ به طوري كه نخستين جراحي پيوند كليه در زنجان انجام شده است.
 
سروري زنجانی از انجام 336 جراحي باز قلب از سوي دانشگاه علوم پزشكي زنجان خبر داد و گفت: ميزان ضايعات اين نوع جراحي در زنجان از متوسط كشور پايين‌تر است و در این زمینه دو فوق تخصص جراحي قلب در زنجان حضور دارند.
 
محمدباقر آيت‌اللهي، معاون پشتيباني دانشگاه علوم پزشكي زنجان نیز در این جلسه با اشاره به فعالیت 9 انجمن در عرصه بيماران خاص در زنجان بيان داشت: تجميع فعاليت اين انجمن‌ها و ساماندهي آنها مي‌تواند گام مثبتي در راستاي خدمات رساني مطلوب به بيماران خاص بوده و از هزینه های این بخش بکاهد.
 
وي خواستار حمایت مسئولان استان از بيماران خاص شد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار