کد خبر:۱۰۸۰۸۵۹

آغاز نصب QR کد بلیت تک سفره در ایستگاه‌های تندروی اتوبوس

شرکت واحد اتوبوسرانی اعلام کرد که امکان تهیه بلیت تک سفره در ایستگاه‌های خطوط تندروی اتوبوسرانی فراهم شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شرکت واحد اتوبوسرانی تهران اعلام کرد: با توجه به نیاز برخی از شهروندان برای استفاده روزانه از اتوبوس به صورت تک سفره با دستور شهردار تهران و به همت سازمان فناوری و اطلاعات شهرداری، پروژه ABT برای دریافت بلیت تک سفره در خطوط تندروی اتوبوسرانی تهران، اجرایی شد.

بر این اساس شهروندانی که تمایل دارند به صورت روزانه و تک سفره از خطوط تندرو استفاده کنند با اسکن QR کد نصب شده بر روی ایستگاه‌های خطوط تندرو، از این امکان بهره‌مند شوند.

گفتنی است؛ این QR کد‌ها حاوی اطلاعاتی نظیر کد و موقعیت ایستگاه و نرخ کرایه سفر بوده و شهروندان گرامی می‌توانند با اسکن آن از طریق یکی از نرم افزار‌های پرداخت اینترنتی هزینه سفر خود را پرداخت نمایند.

قیمت بلیت تک سفره، همان مبلغ مصوب خط است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار