کد خبر:۱۰۸۶۰۲
مديرعامل شركت بهرهبرداري مترو:
6 لوكوموتيو و 30 واگن 2 طبقه تا پايان سال به خط 5 اضافه مي شود
مدير عامل شركت بهرهبرداري راه آهن شهري تهران و حومه از ورود 6 لوكوموتيو و 30 واگن 2 طبقه جديد به خط 5 مترو تهران تا پايان سال خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»جعفر ربيعي با بيان اين مطلب اظهار كرد: خدمات رساني در خط تهران - كرج به دليل كمبود و فرسودگي قطارها با مشكلاتي مواجه بود كه از ابتداي سال با ورود واگنهاي جديد تا حد زيادي خدمات رساني در اين خط بهبود يافته و تا پايان سال نيز براساس برنامه ريزي هاي صورت گرفته واگنهاي جديد ديگري وارد اين خط خواهد شد.
وي تصريح كرد: همچنين 8 قطار درون شهري جديد هم تا پايان سال بايد وارد خطوط داخلي شوند كه اميدواريم با ورود اين قطارها بتوانيم بهره برداري از ايستگاههاي جديد خط 4 را ميسر كنيم.
مدير عامل شركت بهره برداري مترو تهران تاكيد كرد: قطارهاي جديدي كه به زودي وارد مترومي شوند در واقع قطارهاي خريداري شده براي خطوط 1 و 2 هستند اما به دليل بهره برداري از خط 4 مجبوريم فعلا از قطارهاي جديد در اين خط استفاده كنيم تا قطارهايي كه قرار داد خريد آن ها براي خط 4 منعقد شده تا اواخر سال آينده وارد ناوگان شوند.
وي با اشاره به بهرهبرداري از 5 ايستگاه جديد خط 4 در بهمن ماه گفت: هر ايستگاه جديد به طور متوسط مي تواند جاذب 40 هزار مسافر باشد ، كه اميدواريم با تامين اعتبارات مصوب و قانوني و حمايت هاي جدي تر از مترو، براي ورود واگن هاي جديد با مشكل مواجه نشويم و شاهد ارتقاي خدمت رساني در مترو باشيم./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰