آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۷۰۸۷

بابایی: ساخت و ساز تهران در پایین محور انقلاب اتفاق افتاد/ حرکت ویژه به سمت ایمنی پایتخت

رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران درباره گزارش درآمد سه ماهه امسال شهرداری تهران، گفت: تحلیل ساخت و ساز در سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد اهم جواز‌های تخریب و نوسازی پایین محور خیابان انقلاب و در بافت ناکارآمد و فرسوده تهران صادر شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و شصت و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران درباره گزارش درآمد سه ماهه امسال شهرداری تهران، گفت: تحلیل ساخت و ساز در سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد اهم جواز‌های تخریب و نوسازی پایین محور خیابان انقلاب و در بافت ناکارآمد و فرسوده تهران صادر شده است.

وی افزود: این موضوع حرکت ویژه‌ای به سمت داشتن شهر ایمن‌تر است.

بابایی با بیان اینکه برخی تحقق بودجه سال گذشته را ناشی از تخفیفات عوارض عنوان کردند، گفت: تحقق بودجه ۳ ماهه امسال نشان داد تخفیف‌ها عامل اصلی رشد درآمد نبوده و پیگیری شهرداری و اعتماد شهروندان موجب رشد درآمد‌ها شده است.

وی تاکید کرد: با توجه به این که صنعت ساختمان به عنوان یک بخش مولد در اقتصاد واشتغال عمل می‌کند و امیدواریم سیاست رشد نوسازی شهر با سرعت هر چه بیشتر ادامه یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار