حمايت وزارت علوم از اعزام دانشجويان ايراني به چين و روسيه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۹۶۶
معاون دانشجويي وزير علوم خبر داد:

حمايت وزارت علوم از اعزام دانشجويان ايراني به چين و روسيه

معاون دانشجويي وزير علوم گفت: علي‌رغم سطح بالاي روابط كشور ما با چين و روسيه افراد تحصيل كرده كه مسلط به فرهنگ و زبان اين كشورها باشند خيلي كم است كه ما براي جبران اين نقيصه از اعزام دانشجويان به چين و روسيه حمايت مي‌كنيم.
به گزارش گروه اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، محمود ملاباشي در نشستي كه با عنوان نشست شناسايي دانشجويان مستعد بورس برگزار شد، گفت: به دانشگاه‌هاي كشور ابلاغ شده است كه دانشجويان رتبه اول تا پنجم مقطع كارشناسي و اول تا سوم مقطع كارشناسي‌ارشد در رشته‌هاي مختلف به ويژه رشته‌هاي اولويت‌دار و مورد نياز كشور را شناسايي و به وزارت علوم معرفي كنند تا اين دانشجويان جهت تامين نياز دستگاه‌هاي اجرايي كشور و يا عضويت در هيات علمي دانشگاه‌ها جهت ادامه تحصيل بورسيه وزارت علوم شوند.
 
وي همچنين حمايت از دانشجويان متعهد و در عين حال برتر علمي را سياست وزارت علوم عنوان كرد و گفت: بايد دانشجويان توانمند در رشته هاي اولويت‌دار مورد نياز كشور به كشورهايي كه سطح تعاملات ما با آنها مطلوب است اعزام شوند.
 
معاون دانشجويي وزير علوم خاطرنشان كرد: عليرغم سطح بالاي روابط كشور ما با چين و روسيه افراد تحصيل كرده كه مسلط به فرهنگ و زبان اين كشورها باشند خيلي كم است كه ما براي جبران اين نقيصه از اعزام دانشجويان به چين و روسيه حمايت مي‌كنيم.
 
وي گفت: در كشور چين بيش از 20هزار دانشجوي آمريكايي در حال تحصيل هستند در حالي كه تعداد دانشجويان ما در اين كشور كمتر از 50نفر است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار