کد خبر:۱۰۹۴۲۰۲

حمایت ویژه بنیاد ۱۵ خرداد از پنج‌قلو‌های مینودشتی

بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام از خانواده‌ای که اخیرا صاحب پنج‌قلو شده و نام فرزندان‌شان توسط رهبر انقلاب انتخاب شده است حمایت ویژه می‌کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام با اعلام این خبر گفت: علاوه بر تقدیم هدایای معمول که برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو در نظر گرفته‌ایم، از خانواده مینودشتی که صاحب فرزندان پنج‌قلو شده‌اند حمایت ویژه خواهیم کرد.


حمیدرضا علیان‌زادگان در تشریح این حمایت‌ها اظهار داشت: علاوه بر اهدای پنج بسته لبخند مادری شامل ۴۰ قلم ملزومات مورد نیاز نوزادان از بدو تولد تا دو سالگی، کارت هدیه به مادر و تامین پوشک مصرفی به میزان ۶ ماه برای هر یک از نوزادان، مقرر شد پوشک مورد نیاز این پنج‌قلو‌ها تا دو سالگی نیز از سوی بنیاد ۱۵ خرداد تامین شود.


مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد ادامه داد: همچنین هماهنگی‌هایی با بنیاد علوی انجام شد و با مساعدت مدیرعامل محترم آن بنیاد علاوه بر تامین شیر خشک نوزادان تا دوسالگی، مساعدت‌هایی هم جهت گرفتن پرستار برای این پنج‌قلو‌ها صورت خواهد گرفت.


علیان‌زادگان تاکید کرد: بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با توجه به نادربودن پنج‌قلوزایی در کشور و مشکلات اقتصادی و معیشتی این خانواده‌ها، حمایت ویژه از این نوزادان را در دستور کار خود قرار داده است.


وی خاطرنشان کرد: خانواده این پنج‌قلو‌ها به تازگی از مینودشت به تهران مهاجرت کرده و در یک خانه استیجاری ساکن شده‌اند و کمک به خانواده جهت تامین مایحتاج پنج‌قلو‌ها در بدو تولد ضروری است.


علیان‌زادگان تصریح کرد: بنیاد ۱۵ خرداد در راستای ماموریت خود در حوزه جمعیت و فرزندآوری و در قالب طرح حمایت از خانواده‌های دارای فرزندان چندقلو، بسته حمایتی ویژه‌ای را به این خانواده‌ها اهدا می‌نماید.


به گفته مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد، این بنیاد تاکنون بیش از ۳۵۰ خانواده دارای فرزندان چندقلو را زیر چتر حمایتی خود گرفته که بیشترین تعداد حمایت در استان‌های تهران، گلستان و فارس بوده است.


علیان‌زادگان در پایان گفت: خانواده‌هایی که در سال جاری صاحب فرزندان چندقلو شده‌اند می‌توانند جهت بهره‌مندی از بسته حمایتی بنیاد ۱۵ خرداد در سامانه ایران جوان به نشانی iranejavan.۱۵۴۲.ir ثبت نام نمایند.


گفتنی است، رهبر معظم انقلاب در پی درخواست والدین این پنج‌قلوها، اسامی زهرا، مریم، سارا، احمد و محمد را برای آن‌ها انتخاب کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار