کد خبر:۱۰۹۵۱۹۶
سفیر اندونزی در ایران خبر داد

تهیه فولاد مورد نیاز اندونزی از ایران / گسترش روابط تجاری دو‌کشور بزرگ اسلامی

سفیر اندونزی در ایران در سفر به استان کرمان گفت:  تهیه فولاد از ایران توسط اندونزی قطعا بیشتر خواهد شد و امیدوارم بتوانیم این تهاتر را انجام دهیم.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، رونی پراستیو یولیانتورو سفیر اندونزی در ایران که به کرمان سفر کرده است در دیدار با استاندار کرمان گفت: تهیه فولاد از ایران توسط اندونزی قطعا بیشتر خواهد شد و امیدوارم بتوانیم این تهاتر را انجام دهیم.  

وی افزود: استان کرمان علاوه بر منابع معدنی در زمینه کشاورزی خرما و پسته نیز تجارت خوبی دارد و براساس آماری که از توسعه تجارت ایران داریم صادرات خرما به اندونزی زیاد است.

او با اشاره به سفر اخیر آیت‌الله رئیسی به اندونزی اظهار داشت: این سفر، زمینه ارتقای روزافزون همکاری‌های دو کشور را فراهم کرد و در طول سفر تفاهم نامه‌های زیادی امضا شد و اکثر تفاهمنامه‌ها در مورد مسائل اقتصادی بود که پیش زمینه‌ای برای همکاری‌های بیشتر اقتصادی می‌تواند باشد.

سفیر اندونزی گفت: در این سفر، رئیس جمهور اندونزی در مورد انتقال پایتخت اندونزی از شهر جاکارتا به شهر دیگری نیز صحبت نمود که پایتحت جدید نیازمند سرمایه‌گذاری از جمله ساخت و ساز است.

وی در ادامه گفت: ما امیدوار هستیم ایران بتواند یک سرمایه‌گذاری در توسعه این پایتخت انجام دهد، طبق روال گذشته تهیه فولاد از ایران قطعا بیشتر خواهد شد و امیدوارم بتوانیم این تهاتر را انجام دهیم.

سفیر اندونزی با اشاره به همکاری‌های دو جانبه‌ای که بین اندونزی و استان کرمان است، گفت: برای گسترش روابط و عقد قرارداد خواهرخواندگی بین استان کرمان و یکی از استان‌های اندونزی اعلام آمادگی می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار