شكست استراتژي كفر و استكبار جهاني با تكيه بر بيدارگري مسلمانان نزديك است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۵۵
رئيس سازمان ملي جوانان:

شكست استراتژي كفر و استكبار جهاني با تكيه بر بيدارگري مسلمانان نزديك است

معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ملي جوانان با اشاره به اختلافات داخلي صهيونيست‌ها، بحران اقتصادي و انزواي بين المللي اين رژيم به شكست قريب الوقوع استراتژي كفر و استكبار جهاني با تكيه بر بيدارگري مسلمانان جهان تاكيد كرد.

به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، حجت الاسلام حاج علي اكبري با اشاره به اينكه جنگ تحميلي به ايران در هشت سال دفاع مقدس، عقبه صهيونيستي داشته است، گفت: صهيونيسم، موج بيداري ايران پس از انقلاب اسلامي را هدف قرار داد تا اين موج را در نطفه خفه كند اما شكست خورد هم اكنون نيز رئيس جمهور جنگ طلب آمركيا به عنوان يك صهيونيست مسيحي، خاورميانه را براي اهداف خود به آتش كشيده است.

وي با تاكيد به اينكه شواهد موجود به پايان قريب الوقوع جريان ريشه دار و غير انساني صهيونيسم اشاره دارد، اظهار داشت: لازم است كه مسلمانان به وظيفه خود درست عمل كنند و به صورت متحد و يكپارچه در اين ميدان حضور يابند، قرآن كريم از ويژگي‌ها و اوصاف اين جريان پليد كه از زمان حضرت موسي و در كنار مومنان به آن حضرت شكل گرفته است، پرده برمي‌دارد.

حاج علي اكبري تصريح كرد: خداوند جريان صهيونيسم را جرياني كافر و پيامبر كش مي‌داند كه دل هاي آنان به خاطر خروج از مسير حق از سنگ سخت تر شده است مصداق اين موضوع را مي‌توان در همين سال‌هاي اخير و در قالب قتل و شكنجه انسان‌هاي بي گناه فلسطيني مشاهده كرد، صهيونيسم از ابتدا در مقابل حركت‌هاي توحيدي و اديان الهي ايستاد و در صدد تحريف و بدعت در كلام خداوند بر اساس خواسته‌ها و منافع خود برآمد و هرگز به هيچ پيماني وفادار باقي نماند و در دوره معاصر نيز، صهيونيسم در دوره حيات ننگين 60 ساله خود پيمان‌هاي بسياري نظير كمپ ديويد و پيمان اسلو را امضا كرد و پايبند نماند.

معاون رئيس جمهور طبع و ذات جريان صهيونيسم را متكبر اعلام كرد و اظهار داشت: آنان بهشت را از آن خود مي‌دانند و خود را تنها جماعت بر حقي برمي‌شمردند كه لايق زندگي در كره خاكي است، نژاد پرستي در ذات اين قوم است و تا تمام اسلام را نابود نكنند و منابع جهان را به دست نگيرند راضي نخواهند شد، خداوند در قرآن كريم به صراحت اين قوم را دشمن جدي اسلام مي‌داند كه نبايد از آن غافل شد چنان كه هم اكنون ترويج بي حيايي و بي عفتي در بين مسلمانان از مفاد پروتكل دانشوران يهود است.

وي با اشاره به اينكه رژيم صهيونيستي، مقدس ترين كانون همه اديان الهي را پايگاه خود قرار داده است، گفت: مسجد الاقصي مورد احترام مسيحيان، يهوديان و مسلمانان و مركز توليد تمدن‌هاي بزرگ بشري، نقطه طلايي اتصال سه قاره و راه دستيابي به درياهاي بزرگ است، حركت صهوينيسم با ترويج جريان‌هاي پان عربيستي و ناسيوناليسم عربي آغاز شد و به دليل عدم حمايت مسلمانان، پايگاه اين رژيم شكل گرفت اما تقدير الهي اين بود كه ملتي بزرگ چون ايران به رهبري انساني الهي جريان را متحول سازد و مركز صف آرايي موساد در رژيم سلطنتي پهلوي را ويران كند.

حاج علي اکبري بر عدم تحقق روياي نيل تا فرات صهيونيست‌ها تاكيد كرد و اظهار داشت: هم اكنون پرچم آزادي و آزادگي با درايت و هوشمندي امام (ره) و رهبري فرزانه انقلاب به دست ملت ايران است، بيت المقدس به نماد وحدت اسلامي تبديل و از همان روز انقلاب اسلامي، شمارش معكوس نابودي استكبار جهاني آغاز شده، سيلي انقلاب اسلامي صهيونيسم را چنان مدهوش كرد كه متوجه دست قدرت الهي در آستين حزب الله مقتدر و شايسته نشد و پس از جنگ 33 روزه، آبرويي براي اين رژيم باقي نماند، هم اكنون نسل جديد يهوديان حاضر نيستند كه براي روياهاي خام پدران خود هزينه اي را پرداخت كنند.

رئيس سازمان ملي جوانان ديدگاه جمهوري اسلامي مبني بر اينكه دنيا اجازه تصميم گيري را به خود فلسطين بدهد، سخني منطقي برشمرد و گفت: خداوند را شاكريم كه امروز در مركز اقتدار اسلام زندگي مي‌كنيم و به بركت امام (ره) و مقام معظم رهبري، با سرمايه شهدا و درايت ملت هر روز مستحكم تر خواهيم شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار