کشف بیش از ۴۲ میلیون انواع ارز غیرمجاز در مرز‌ها
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۶۶۵۱
سردار حسین رحیمی خبر داد؛

کشف بیش از ۴۲ میلیون انواع ارز غیرمجاز در مرز‌ها

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف بیش از ۴۲ میلیون انواع ارز غیرمجاز و تقلبی در مرز‌ها از دلالان ارزی در طول مراسم اربعین خبر داد.
کشف بیش از ۴۲ میلیون انواع ارز غیرمجاز در مرز‌ها

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین رحیمی با اشاره به اینکه کارآگاهان و کارشناسان پلیس امنیت اقتصادی در راستای انجام مأموریت‌های خود در اربعین حسینی با استقرار در مرز‌های غربی و جنوب غربی خدمتگزار زائران حسینی بودند، گفت: از جمله مأموریت‌های پلیس در این ایام مقابله با دلالان و سوداگران ارزی و ساماندهی فروشندگان ارز در مرز‌ها بود.

وی افزود: در این ایام ۴۲ میلیون و ۵۸۱ هزار و ۴۶۵ واحد انواع ارز غیرمجاز و تقلبی کشف شد و ۴۰ دلال و سوداگر ارزی دستگیر شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با تاکید بر اینکه مقابله با دلالان و سوداگران ارز یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های این پلیس است، بیان داشت: طرح مقابله با دلالان و سوداگران ارزی از ۲۷ مرداد ماه تا ۱۸ شهریور ماه در دستور کار قرار گرفت.

پربازدیدترین آخرین اخبار