کد خبر:۱۰۹۷۵۲۵

دستگیری عنصر ضد امنیتی در قرچک

دادستان عمومی و انقلاب قرچک گفت: عنصر ضد امنیتی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در شهرستان قرچک دستگیر شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، غلامی، دادستان عمومی و انقلاب قرچک، گفت: طی رصد‌های شبانه روزی و چند ماهه سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره اطلاعات شهرستان قرچک یکی از عناصر ضد امنیتی مرتبط با یکی از گروهک‌های معاند نظام مقدس جمهوری اسلامی توسط سربازان گمنام، بازداشت و تحویل مراجع قضائی شده و تعدادی از مرتبطین وی نیز در چند شهرستان دیگر استان تهران دستگیر شد.

دادستان شهرستان قرچک، افزود: متهم از عناصر عملیاتی هسته مزبور بوده که قصد انجام برخی اقدامات ایذایی و خرابکارانه در سطح استان تهران و برخی استان‌های همجوار طی چند روز آتی را داشته است.

غلامی بیان کرد: تمام تحرکات عناصر مرتبط با جریانات معاند تحت رصد بوده و با افراد مخل امنیت مردم برخورد قاطع قضائی خواهد شد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان قرچک تصریح کرد: از مردم شریف و شهید پرور قرچک در خواست داریم که هرگونه گزارشات و اخبار ضدامنیتی خود را با شماره ۱۱۳ ستاد خبری وزارت اطلاعات در میان بگذارید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار