آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۷۷۳۷
ظهر امروز رخ داد

مصدوم شدن راننده ۲۰۶ بر اثر واژگونی خودرو

مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از اعمال محدودیت مقطعی در مسیر بزرگراه شیخ فضل الله به جنوب رمپ خروجی به همت شرق بدلیل واژگونی یکدستگاه پژو ۲۰۶ در این محل خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ، با اعلام خبری مبنی بر اعمال محدودیت مقطعی در بزرگراه شیخ فضل الله به جنوب رمپ خروجی به همت شرق گفت: این رویداد به دلیل خارج شدن یک دستگاه سواری ۲۰۶ از مسیر و واژگون شدن آن است.

در این گزارش آمده است، راننده این سواری به دلیل عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه در این مسیر باعث واژگونی در رفیوژ میانی می‌شود.

بر اساس این گزارش، به دلیل سرعت‌های بالای خودرو‌ها و تأمین امنیت نظم عبور و مرور و جلوگیری از بروز حوادث و اتفاقات ناگوار بعدی و همچنین جلوگیری از برخورد خودرو‌ها با این وسیله واژگون شده، مأموران پلیس راهنمایی و رانندگی اقدام به اعمال محدودیت مقطعی در این مسیر کردند که به محض خارج شدن این سواری به وسیله جرثقیل راهور، این محدودیت برداشته خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار