به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، رقابت هاى پرورش اندام انتخابى تيم ملى جهانى در هتل اسپيناس پالاس، جمعه (31 شهریور) از ساعت 8 صبح تا 1 بامداد در دسته های فیزیک کلاسیک، فیزیک ، ماسکولار، گیمز کلاسیک، معلولین، بادی کلاسیک و بادی بیلدینگ برگزار شد.
ورزشکاران انتخاب شده می بایست امروز ( شنبه ۱مهر) ساعت ۱۰ صبح خود را در باشگاه اسکات به مربیان تیم ملی معرفی کنند. همچنین همراه داشتن پاسپورت الزامی است.
مسابقات پرورش اندام قهرمانی جهان طی روزهای 10 لغایت 15 آبان ماه به میزبانی شهر سانتاسوسانا در کشور اسپانیا برگزار می شود.
در دسته بادی بیلدینگ 100+ کیلوگرم که مهم ترین و پرهوادارترین بخش این رقابت ها است حواشی زیادی صورت گرفت، در آخر مسعود قدیریان با رای داوران قهرمان این دسته شد و مقام اول و طلای این مسابقات را کسب کرد.
مسعود قدیریان پس از کسب مدال طلا و قهرمانی در خصوص سطح مسابقات گفت: من چندسالی هست که در ایران مسابقه میدهم و استیجهای زیادی دیدم، اما این استیج از متفاوتترینهای ایران بود نه به این دلیل که طلا گرفتم این حرفو میزنم به این دلیل که نظم خاصی داشت و در بهترین هتل ایران برگزار شد، حتی شروع مسابقات کاملا متفاوت بود.
وی ادامه داد: به داوران و مسئولین اجرایی خسته نباشید میگم بابت این سطح از مسابقات که توانستند این حجم از ورزشکار را مدیریت کنند که کار هرکسی نیست، ما داوران سطح بالایی داریم و این مسابقات از لحاظ کیفیت رنگ، مکان، نظم و برگزاری یکی از متفاوتترین استیجها بود.
قدیریان در خصوص سختیهایی که در این رشته برای قهرمانی کشیده است بیان کرد: من در مسابقات اردبیل سوم شدم، اما اینجا برای مسابقات جهانی اول شدم، برای رقابتهای اردبیل به مشکل خوردم و مریض شدم و اهل این نیستم بگم به این علت سوم شدم، اما خودم را هرطوری شده به استیج رسوندم و صد درصد خودم را برای مسابقات جهانی گذاشته بودم.
مسعود قدیریان با توجه به اینکه رضا سلطانی نژاد رئیس سازمان تیم های ملی پرورش اندام گفته بود طلای این مسابقات برابری می کند با طلای جهانی، اظهار کرد: سطح مسابقات ایران بسیار بالا است و کیفیت خیلی خوبی دارد، تمامی شرکت کننده ها آمادگی بالایی دارد به طوری که هرکدام از نفراول تا ششم استیج 100+ را ببرند به مسابقات جهانی اول می شوند.
وی در خصوص عِرقی که به مادرش دارد و اینکه چقدر باعث انگیزه برای او شده است، افزود: چون من شهرستان نیستم و تهران هستم از مسابقات اردبیل تا الان خانوادم را ندیدم به این دلیل که یک ورزشکار حرفهای باید صبح، ظهر و شب تمرین کند و استراحت کند، خیلی دلتنگ هستم و با تماسی که داشتیم قول داده بودم طلا بیاورم و تقدیمش کنم.
من سال 1400 و 1401 طلای آسیا را گرفتم و در سال 1402 طلای جهانی آوردهام. در مسابقات کشوری در سال های اخیر رکورددار این هستم که جز سه نفر برتر باشم. دو برنز، دو نقره و دو طلا در این رقابتها کسب کردم.
قهرمان پرورش اندام ایران درباره گلایههایی که در خصوص بدنسازی انجام میشود و هادی چوپان قهرمان مستر المپیا هم به این گلایهها اشاره کرده بود، بیان کرد: من اگر راجب گلایهها بخواهم صحبت کنم تا صبح میتوانم، من برای مسابقات جهانی آماده شده ام و هیچ اسپانسری ندارم و باید با هزینههای خودم برای ایران مدال آوری کنم، با یک سال رژیمی که میگیرم حدود 1 میلیارد باید هزینه کنم، با هزینههای شخصی خودم برای ایران افتخار آفرینی میکنم، ولی یک فوتبالیست با قرارداد 100 میلیاردی میرود در آسیا برنده میشود به آنها یک پورشه میدهند و ما در آسیا قهرمان میشویم به ما 10 میلیون میدهند. ما تعصب ایران را از جیب میکشیم.
قهرمان پرورش اندام آسیا در آخر از انتظاراتش از مسئولین گفت: توقعمان از مسئولین این است که وقتی به سطح جهانی میرسیم و برای ایران افتخارآفرینی میکنیم حداقل هزینههایی که کردیم را بدهند.
به کشتی گیران 15 تا سکه دادند و به فوتبالیستها ماشین دادند، اما به منی که قهرمان آسیا شدم 10 میلیون دادند. این اتفاق واقعا سزاوار ما نیست و مسئولین باید رسیدگی کنند.
علیرضا بیرانوند پس از مسابقات تیم ملی پروشاندام جهت شرکت در مسابقات جهانی در خصوص حواشی رخ داده گفت: اول از همه من بابت اتفاق رخ داده عذرخواهی میکنم و قسم میخورم که به جان بچه عکس شهدا را ندیدم و اعتراضم فقط به تصمیم داورها بود.
بیرانوند ادامه داد: من ۲ سال رژیم گرفتم و کلی زجر و سختی کشیدم، صبح تا شب تمرین کردم و بالا سر شاگرد بودم، کلی زجر و سختی کشیدم تا به این مسابقات برسم، تنها سوالم این بود از داوران که من به چی باختم؟ بدنم کات نبوده؟ سایزم کم بود؟ کی تو این رقابتها پشت پا و ساق پای من را دارد؟
وی بیان کرد: من اعتراضم فقط به این بود که چرا مدال نگرفتم، من از این عصبی نشدم که چرا من اول نشدم از این عصبی شدم که چرا من حتی سوم نشدم.
مسعود روشنی سخنگوی فدراسیون پرورش اندام در حاشیه رقابتهای انتخابی درباره روند این مسابقات اظهار داشت: رقابتها با کیفیت بسیار خوب و طبق زمانبندی اعلام شده در حال پیگیری است.
وی در ادامه افزود: رقابتهای انتخابی برای مسابقات جهانی، به نفرات و برترینهای کشور در این رشته نیاز دارد.
روشنی درباره اظهار نظر رییس سازمان تیمهای ملی مبنی بر پیروز میدان بودن ایران حتی با حضور تیم سوم در مسابقات قهرمانی جهان عنوان کرد: ایران با داشتن ۲۳ هزار مجموعه بدنسازی در کشور جزو رکورد دارهای دنیا است. بر همین اصل دنیا ایران را قطب این ورزش؛ به تعداد و کسوت میشناسد. خدا را شکر در این رقابتها هر تیمی که اعزام کردهایم دست پر و با طلا بازگشته است و پرورش اندام یکی از پرطرفدارترین رشتهها در کشور است.
سخنگوی فدراسیون پرورش اندام درباره «هادی چوپان» و مسابقات مستر المپیا پیشرو افزود: در ابتدا برای ایشان آرزوی موفقیت در مسابقات پیشرو میکنم و امیدوارم که این قهرمان ارزنده کشور بتواند برای دومین بار جایزه این رقابتها را کسب کند. وی در جایگاهی ایستاده است که هیچکدام از بدنسازان ایرانی زمانی نمیتوانستند آن را تصور کنند، این دستاورد باعث افزایش قهرمان پروری این رشته در کشور شده است.
کیوان الفتی ملی پوش پرورش اندام درباره نحوه برگزاري مسابقات انتخابي، اظهار داشت: سطح کمی خوبی را شاهد نبودیم، اما میتوانم بگویم که از سطح بالایی برخوردار بود.
وی ادامه داد: ملی پوشان به دلیل اینکه تازه از بازیهای آسیایی بازگشته بودند، خستگی رژیم غدایی و انتخابی دوره قبل تیم ملی را با خود داشتند. اما با این حال به نظر من سه نفر برتر این مسابقات انتخابی، نفرات برتر دنیا هستند.
الفتی درباره استقبال بی نظیر مردم از رشته پرورش اندام و راه کار بیشتر دیده شدن آن افزود: امروزه این ورزش به یک سبک زندگی در بین جامعه ما تبدیل شده است؛ میتوان این ادعا را کرد که الان پرورش اندام ورزش یک ایران است.
ملی پوش پرورش اندام درباره آینده ورزشی و برنامه وی برای حضور دوباره در تیم ملی عنوان کرد: چند سالی که در تیم ملی حضور پیدا کردم، هر مسابقهای که شرکت کردم، اورال شدم و کارنامه کامل و قابل قبولی دارم. برای حضور در میادین بین المللی قصد دارم به دلیل شرایط وزنی در NPC شرکت کنم؛ امیدوارم که بتوانم به آن هدفی که در ذهن دارم برسم و جایزه مسترالمپیا را کسب کنم.
عبدالمهدی نصیرزاده رییس فدراسیون پرورش اندام در پاسخ به این سوال که سطح مسابقات و روند مسابقات را چگونه دیده است گفت: قرار است تیم ملی ایران به مسابقات هفتاد وهفت امین دوره قهرمانی جهان که در آبان ماه سال جاری برگزار میشود، به کشور اسپانیا اعزام شود. به دلیل برگزاری مسابقات به میزبانی ایران در سال آینده، سعی کردیم رقابتهای انتخابی را در همان محل مشخص شده که قرار است مسابقات جهانی برگزار شود برگزار نماییم، تا سطح برگزاری این رقابتها را با استانداردهای فدراسیون جهانی تطابق دهیم. تا این جای مسابقات، الحمدالله سطح مسابقات از کیفیت مطلوبی برخوردار بوده است.
وی در ادامه درباره سطح فنی این رقابتها افزود: سطح فنی این رقابتها به دلیل حضور ستارههای متعدد، و به دلیل علاقه بسیار ایرانیان به این رشته ورزشی و حضور ستارههای جدید از سطح کیفی بالایی برخوردار است.
نصیرزاده درباره اظهارات سلطانی نژاد رئیس سازمان تیمهای ملی، مبنی بر پیروز میدان بودن ایران حتی با حضور تیم سوم در مسابقات قهرمانی جهان عنوان کرد: تیم ملی ایران در سالهای ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ به صورت دو سال پی در پی قهرمان جهان شده است. امسال در آسیا هم توانستیم قهرمان آسیا بشویم، من صحبتهای سلطانی نژاد را تصدیق میکنم و باور دارم ایران در این رشته حرفهای زیادی برای گفتن دارد، اما با این حال سطح مسابقات خیلی بالا است و سایر کشورها هم در این ورزش سرمایه گذاری و برنامه ریزی کرده اند.
اسامی نفرات برتر فيزيك به شرح زیر می باشد:
فيزيك پيشكسوتان ٤٠ تا ٤٤ سال///
١- داوود بختيارى - تهران
٢- حامد رضايى - اصفهان
٣- عادل نوئى - فارس
فيزيك پيشكسوتان ٤٥ تا ٤٩ سال///
١- محسن ميرى - هرمزگان
٢- على مودى - گيلان
٣- عليرضا امجدى - تهران
فيزيك پيشكسوتان بالاى ٥٠ سال///
١- مرتضى ساكى - لرستان
٢- سيد عليرضا پيشوا - فارس
٣- على اماميون - خراسان رضوى
فيزيك جوانان (١٧٨- سانتى متر)///
١- مهدى بهبودى
٢- على رمضانى
٣- بنيامين سليميان - اصفهان
فيزيك جوانان (١٧٨+ سانتى متر)///
١- حميدرضا مرنگى
٢- رامين قنبرى - مازندران
٣- اميرحسين جعفرزاده
فيزيك نوجوانان (١٦ و ١٧ سال)///
١- محمدسهيل داوودوش
٢- آراد جوكارى
فيزيك نوجوانان (١٨ تا ٢٠ سال)///
١- آرمين حياتى زاده
٢- اميرمهدى هرسينى
٣- كورش واحدى
دست اول فيزيك ( ١٧٠- سانتى متر)///
١- سيدباقر صالحى
٢- سيدمهيار زحمت كار - تهران
٣- حسام فتحى آذر - تهران
دسته دوم فيزيك (١٧٣- سانتى متر)///
١- ناصر خدامى - تهران
٢- سجاد جابرى نصب - كرمان
٣- محمدحسين دهقانى فر - كرمان
دسته سوم فيزيك (١٧٦- سانتى متر)///
١- فريد عليمردانى - تهران
٢- حميد ربانى - تهران
٣- آرمين حياتى زاده - خورستان
دسته چهارم فيزيك (١٧٩- سانتى متر)//
١- حميد سلطانى - تهران
٢- پيمان قنبرى - تهران
٣- امين اقبالى - تهران
دسته پنجم فيزيك (١٨٢- سانتى متر)///
١- عماد ساعدى - كردستان
٢- آتبين شعبانيان - اصفهان
٣- سيد مهرداد كامران - گيلان
دسته ششم فيزيك (١٨٢+ سانتى متر)///
١- رضا اقلاقى - تبريز
٢- هادى حقيقى - تهران
٣- ناصر رجبى - تهران
اسامی نفرات برتر ماسکولار و فیزیک کلاسیک به شرح زیر می باشد:
اسامی نفرات برتر به شرح زیر است:
دسته اول ماسكولار (١٧٩- سانتى متر)///
١- هاشم مهدى دوست - كرمانشاه
٢- يوسف شكرالله نيا - تهران
٣- سيد مصطفى سيد حجينى - اردبيل
دسته دوم ماسكولار (١٧٩+ سانتى متر)///
١- متين سيروسى - بيرجند
٢- آروين سالارى - كرمان
٣- على مجدى - تهران
فيزيك كلاسيك جوانان (١٦ تا ٢٠ سال)///
١- ياسين سبيلى - خراسان رضوى
٢- على ايمانى - كرمان
فيزيك كلاسيك جوانان (٢١ تا ٢٣ سال)///
١- فرهاد اصغرى - تهران
٢- اميرحسين خدمتگذار - گيلان
٣- رضا كريمى - اصفهان
فيزيك كلاسيك پيشكسوتان (٤٠ تا ٤٤ سال)///
١- توماج عباسى - كرمانشاه
٢- سعيد شهرستانى - يزد
٣- مصطفى راستگو - خراسان رضوى
فيزيك كلاسيك پيشكسوتان (٤٥ تا ٤٩ سال)///
١- على فاخر - يزد
فيزيك كلاسيك پيشكسوتان (بالاى ٥٠ سال)///
١- سعيد دارستانى
دسته اول فيزيك كلاسيك (١٦٨- سانتى متر)///
١- على عسگرى - خوزستان
٢- مرتضى راستگو - خراسان رضوى
٣- محمدرضا شرفى - زنجان
دسته دوم فيزيك كلاسيك (١٧١- سانتى متر)///
١- عرفان صيادى - تهران
٢- مسعود صادقى - البرز
٣- ابوذر ميخك - لرستان
دسته سوم فيزيك كلاسيك (١٧٥- سانتى متر)///
١- على سليمانى - البرز
٢- مصطفى صابرى - يزد
٣- اسماعيل حق شناس - مازندران
دسته چهارم فيزيك كلاسيك (١٨٠- سانتى متر)///
١- ميثم اسكندرى - تهران
٢- حميدرضا سبزعليان - قم
٣- فرهاد صالحى - خراسان رضوى
دسته پنجم فيزيك كلاسيك (١٨٠+ سانتى متر)///
١- على نوروزى - تهران
٢- رضا لهراسبى - فارس
٣- بهزاد ولى نژاد - تهران
اسامی نفرات برتر گیمز کلاسیک و معلولین به شرح زیر می باشد:
گیمز کلاسیک جوانان (۲۰ تا ۲۳ سال)///
۱- امیرحسین سبزه کار - خراسان جنوبی
۲- احسان چراغیان - تهران
دسته اول گیمز کلاسیک (۱۷۵- سانتی متر)///
رضا شیدایی - مازندران
۲- علیرضا کریمی - کرمان
۳- حمید قاسمی - تهران
دسته دوم گیمز کلاسیک (۱۷۵+ سانتی متر)///
۱- محمد جلالی - گلستان
۲- حامد رسولی - قزوین
۳- افشين صبایی فر - هرمزگان
معلولین///
ویلچر:
۱- مصطفى خضری
۲- هادی مقدم
پارابیلدینگ:
۱- مسعود انبوتی
۲- وحید پورمرادی - البرز
۳- رضا اردشیری
سندروم:
۱- شهاب قره لر
۲- حجت مجتبى
۳- جواد الماسی
کم بینا:
۱- مهدي شهریاری
۲- زمان فرج الله پور
اسامی نفرات برتر بادی کلاسیک به شرح زیر می باشد:
بادی کلاسیک جوانان (۱۶ تا ۲۰ سال)///
۱- امیرحسین شریفی - خراسان رضوی
۲- علی نجفی - مرکزی
۳- عرشیا نیک چهره - گیلان
بادی کلاسیک جوانان (۲۱ تا ۲۳ سال)///
۱- سینا سیسختی - یزد
۲- امیرهمایون مردانی - تهران
۳- علی نوری - سيستان و بلوچستان
بادی کلاسیک پیشکسوتان (۴۰تا ۴۴ سال)///
۱- فرهاد کفایی - خوزستان
۲- جواد مالمیر - کرمانشاه
۳- امين سهرابی - کرمانشاه
بادی کلاسیک پیشکسوتان (۴۵ تا ۴۹ سال)///
۱- علیرضا امجدی - تهران
۲- علی میرطاهری - تهران
بادی کلاسیک پیشکسوتان (بالای ۵۰ سال)///
۱- حمید اطحی - هرمزگان
۲- ابوالقاسم ناصر
۳- ابوالفضل یاوری
دسته اول بادی کلاسیک (۱۶۸- سانتی متر)///
۱- احمدرضا عبدالهی - خوزستان
۲- أرمان رضوانی - اصفهان
۳- میلاد کریمی - البرز
دسته دوم بادی کلاسیک (۱۷۱- سانتی متر)///
۱- آرمین اسلام کیا - کرمانشاه
۲- امير کلاتی - کرمان
۳- رضا یگانه - مزندران
دسته سوم بادی کلاسیک (۱۷۵- سانتی متر)///
۱- فرشاد عبادی - آذربایجان شرقی
۲- محمدجواد ایژکی پور - تهران
۳- محمد محمدی - قزوین
دسته چهارم بادى كلاسيك (١٨٠- سانتى متر)///
١- حميد ابوالحسنى - تهران
٢- سجاد حيدرى - خوزستان
٣- صباح جوانمردى - تهران
دسته پنجم بادى كلاسيك (١٨٠+ سانتى متر)///
١- فريدون ولى پور - تهران
٢- امين فتاحى - چهارمحال و بختيارى
٣- بهنام محمدى - فارس
اسامی نفرات برتر بادی بیلدینگ به شرح زیر می باشد:
٦٥ كيلوگرم:
اسماعيل زارع
سپهر نورايى
٧٠ كيلوگرم:
محمد سليمانى
حامد خليل پور
سعيذ طهماسبى
٧٥ كيلوگرم:
فرامرز عزيزى
متين كريمى
محمد تركزاده
٨٠ كيلوگرم:
محمد مفتخر
عبدالله موسى زاده
٨٥ كيلوگرم:
فرشاد گنجى
سعيد گودرزى
رسول زعى عليا
٩٠ كيلوگرم:
ابراهيم ارزشمند
صادق احمدى
بيژن شيرزاد
٩٥ كيلوگرم:
مهدى ارزشمند
بهزاد تنگسيرى
اميرحسين محمدى
١٠٠ كيلوگرم:
محمد نوروزى
بابك ارزشمند
١٠٠+ كيلوگرم:
مرتضى محمودى
مسعود قديريان
گيمز كلاسيك///
دسته اول (١٧٥- سانتى متر):
رضا شيدايى
عليرضا كريمى
دسته دوم (١٧٥+ سانتى متر):
محمد جلالى
بادى كلاسيك///
دسته اول (١٦٨- سانتى متر):
احمدرضا عبدالهى
آرمان رضوانى
دسته دوم (١٧١- سانتى متر):
آرمين اسلام كيا
امير كلاتى
دسته سوم (١٧٥- سانتى متر):
فرشاد عبادى
محمدجواد ايژكى پور
محمد محمدى
دسته چهارم (١٨٠- سانتى متر):
حميد ابوالحسنى
سجاد حيدرى
دسته پنجم (١٨٠+ سانتى متر):
فريدون ولى پور
امين فتاحى
بهنام محمدى
فيزيك///
دسته اول (١٧٠- سانتى متر):
سيدباقر صالحى
حسام فتحى آذر
سيدمهيار زحمتكار
دسته دوم (١٧٣- سانتى متر):
ناصر خدامى
سجاد جابرى نصب
دسته سوم (١٧٦- سانتى متر):
فريد عليمردانى
آرمين حياتى زاده
دسته چهارم (١٧٩- سانتى متر):
حميد سلطانى
پيمان قنبرى
كيوان رشيدى
دسته پنجم (١٨٢- سانتى متر):
عماد ساعدى
آبتين شعبانيان
كامران سيد مهرداد
دسته شمم فيزيك (١٨٢+ سانتى متر):
رضا اقلاقى
هادى حقيقى
ماسكولار///
دسته اول (١٧٩- سانتى متر):
هاشم مهدى دوست
سيدمصطفى سيدحجينى
يوسف شكرالله نيا
دسته دوم (١٧٩+ سانتى متر):
متين سيروسى
آروين سالارى
على مجدى
فيزيك كلاسيك///
دسته اول (١٦٨- سانتى متر):
على عسگرى
مرتضى راستگو
دسته دوم (١٧١- سانتى متر):
عرفان صيادى
مسعود صادقى
دسته سوم (١٧٥- سانتى متر):
على سليمانى
مصطفى صابرى
دسته چهارم (١٨٠- سانتى متر):
ميثم اسكندرى
حميدرضا سبزعليان
دسته پنجم (١٨٠+ سانتى متر):
على نوروزى
رضا لهراسبى
جلسه بازبینی ملی پوشان دعوت شده به اردو برگزار شد و بعد از برگزاری این جلسه، کمیته فنی اسامی منتخب خود را جهت قرار گرفتن در لیست نهایی تیم ملی اعزامی به مسابقات جهانی 2023 اسپانیا به شرح زیر اعلام کرد:
فیزیک کلاسیک///
دسته 168 – سانتی متر: علی عسگری
دسته 170- سانتی متر: مسعود صادقی
دسته 175- سانتی متر: علی سلیمانی
دسته 180- سانتی متر: میثم اسکندری
دسته 180+ سانتی متر: رضا لهراسبى
فیزیک///
دسته 170- سانتی متر: میرباقر صالحی
دسته 172- سانتی متر: ناصر خدامی
دسته 176- سانتی متر: فرید علیمردانی
دسته 179- سانتی متر: حمید سلطانی لرستانی
دسته 182- سانتی متر: عماد ساعدی
دسته 182+ سانتی متر: رضا آق بلاغی
ماسکولار///
دسته 179- سانتی متر: سیدمصطفی حجينى
بادی کلاسیک///
دسته 168- سانتی متر: احمدرضا عبداللهی
دسته 171- سانتی متر: آرمین اسلام کیا
دسته 175- سانتی متر: فرشاد عبادی
دسته 180- سانتی متر: حمید ابوالحسنی
دسته 180+ سانتی متر: فریدون ولی پور
بادی بیلدینگ///
65 کیلوگرم: سپهر نورانی
70 کیلوگرم: محمد سلیمانی
75 کیلوگرم: فرامرز عزیزی
80 کیلوگرم: محمد مفتخر
85 کیلوگرم: فرشاد گنجی
90 کیلوگرم: ابراهیم ارزشمند
95 کیلوگرم: مهدی ارزشمند
100 کیلوگرم: محمد نوروزی
100+ کیلوگرم: مسعود قدیریان
انتهای پیام/