آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۶۶۵۶
مدیرکل ثبت اسناد اردبیل:

سنددار شدن ۱۰۰ درصدی اراضی ملی اردبیل

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان اردبیل گفت: صد درصد اراضی ملی و منابع طبیعی در استان اردبیل صاحب سند تک برگی حدنگاری شده‌اند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، خداداد مدیرکل ثبت اسناد اردبیل اظهار کرد: طرح حدنگاری از سال‌های گذشته در استان اردبیل نیز آغاز شده تا با حذف اسناد دفترچه‌ای و نسق، زمینه صدور سند تک برگی برای صاحبان املاک فراهم آید که در بستر طرح حدنگاری و بهره‌گیری از روش‌های نوین الکترونیکی این امر در حال انجام است.

وی افزود: ما سعی کردیم در همه حوزه‌ها کار‌های مهم و ارزشمند این حوزه را در این سال‌ها به پیش ببریم تا شاهد صدور اسناد مالکیت برای اراضی ملی، مسکونی، کشاورزی، ادارات و دستگاه‌های دولتی باشیم.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان اردبیل گفت: صدور سند تک برگی به تثبیت مالکیت کمک کرده و دعاوی و تشکیل پرونده‌های قضائی را در این حوزه به حداقل رسانده تا ما بتوانیم شرایط مناسبی را در آرامش و آسایش مردم در حوزه صدور اسناد تک برگی شاهد باشیم.

خدادادتصریح کرد: یک میلیون و ۸۰۰ هزار هکتار مساحت استان اردبیل است که ۹۶۰ هزار هکتار آن منابع ملی و طبیعی و ۷۵۰ هزار هکتار آن نیز اراضی زراعی، مسکونی شهری و روستایی و زمین‌های دستگاه‌های دولتی، ابنیه‌ها، راه‌ها و انهار هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: صد درصد اراضی ملی و منابع طبیعی سند تک برگی شدند و تاکنون برای ۹۶۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی سند صادر شده است.

خداداد اضافه کرد: در حوزه شهری ۸۲ هزار سند حدنگاری صادر شده و برای ۶ هزار و ۱۲۰ فقره املاک دستگاه‌های دولتی نیز سند صادر شده که ۹۰ درصد املاک دولتی را شامل می‌شود.

وی بیان کرد: ۵۰ تا ۶۰ دستگاه اجرایی در استان از آموزش و پرورش گرفته تا علوم پزشکی، نیرو‌های نظامی، انتظامی و سایر بخش‌ها، همچنین ابنیه‌ها، راه‌ها، خطوط زمینی و املاک دولتی از سند تک برگی بهره‌مند شده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار