به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، دکتر اسماعیل در نشست مشترک با رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی استان اردبیل با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی علاقمند است فعالیتهای پژوهشی استان را به سمت کاربردی و تقاضامحور هدایت کند، گفت: این دانشگاه با پتانسیلی که در حوزه نیروی انسانی دارد میتواند با استفاده از ظرفیت مرکز تحقیقات کشاورزی در جهت رفع نیازهای استان برود.
وی با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه بندی شانگهای در حوزه کشاورزی و انرژی ورود کرده و در حوزه مهندسی مواد نیز رتبه یک کشور را دارد، افزود: این دانشگاه در حوزه کشاورزی با ۳ دانشکده کشاورزی در اردبیل، مشگین شهر و پارس آباد دارای پتانسیل خوبی است.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به چالشهای مختلف استان از جمله خشکسالی، سیل و سرمازدگی در حوزه کشاورزی، ادامه داد: در این زمینه نیازمند تحقیقات بیشتر هستیم.
وی به هماهنگی در انتخاب اساتید راهنما برای همکاری با مرکز تحقیقات کشاورزی با هماهنگی با مدیران گروه تاکید کرد و افزود: امروز دانشگاه محقق اردبیلی دارای بیش از یک هزار و ۲۰۰ دانشجوی خارجی بوده و فرآیند پذیرش و ثبت نام آنان نظام مند میباشد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از حمایت ویژه از پایان نامههای دارای همکاری مشترک با مرکز تحقیقات کشاورزی استان خبر داد و تصریح کرد: اتصال دانشگاه با مرکز تحقیقات کشاورزی برای ارائه خدمات مطلوب و حل مسائل و مشکلات استان بسیار مهم است.
وی هدف این همگرایی را در جهت تامین منافع استان دانست و گفت: باید همت کنیم از ۳۳۴ چالش احصا شده استان در حوزه کشاورزی، هر تعداد که از دستمان بر میآید، نسبت به رفع آنها اقدام کنیم.