آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۷۴۱۹
فرمانده سپاه ناحیه امام حسین(ع) کرج

انتقام خون شهدا را خواهیم گرفت / سپاه البرز زنده و مقاوم ایستاده است

فرمانده سپاه ناحیه امام حسین (ع) کرج در واکنش به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به شهر کرج با تسلیت شهادت جمعی از پاسداران، تأکید کرد: بخشی از انتقام گرفته شده و این جنایت‌ها بدون پاسخ نخواهد ماند؛ سپاه البرز همچنان زنده، مقاوم و آماده دفاع تا آخرین قطره خون است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،سرهنگ رشید کبودوندی فرمانده سپاه ناحیه امام حسین (ع) کرج امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به شهر کرج گفت: بار دیگر چهره خبیث و ناپاک رژیم غاصب صهیونیستی و سردمداران همه جنایات عالم یعنی آمریکای جنایتکار بر همه روشن و مبرهن شد.

وی خاطرنشان کرد: امروز سپاه امام حسن مجتبی علیه‌السلام استان البرز و سپاه ناحیه امام حسین علیه‌السلام کرج مورد اصابت موشک‌های دشمن قرار گرفتند و با افتخار شهادت جمعی از پاسداران دریادل و برادران و خواهرانم را خدمت مردم شهر کرج، فرمانده معظم کل قوا و امام زمان (عج) تسلیت عرض می‌کنم.

فرمانده سپاه ناحیه امام حسین (ع) کرج با بیان اینکه ما خود را موظف به برخورد با جنایتکاران عالم می‌دانیم، اذعان کرد: امروز بخشی از انتقام گرفته و بی‌شک این جنایت‌ها بی‌پاسخ نخواهد ماند. سربازان مردم در سپاه استان البرز و کرج همواره آماده هستند و اجازه دست‌درازی مجدد به ایران را به هیچ احدی نخواهند داد.

کبودوندی با بیان اینکه با افتخار خود و همکارانم را فدایی ملت می‌دانیم و با تمام وجود و تا آخرین قطره خون در مقابل دشمن سفاک خواهیم ایستاد و ذره‌ای کوتاه نخواهیم آمد، اظهار کرد: ما به شهادت جمعی از پاسداران و همکارانمان غبطه می‌خوریم؛ ای کاش ما هم در زمره این شهدای والامقام قرار می‌گرفتیم.

وی مطرح کرد: ما این را افتخار می‌دانیم که در فرصت دوباره‌ای که خداوند به ما عنایت کرده، در رکاب رهبر معظم انقلاب، به‌عنوان سربازان ایشان سلاح بر دست گیریم و از انقلاب و اسلام دفاع کنیم. آرزوی قلبی ما این است که خداوند متعال روزی ما را نیز شهادت قرار دهد و فدایی ملت و مظلومان عالم شویم.

فرمانده سپاه ناحیه امام حسین (ع) کرج بیان کرد: مردم شهر کرج و ایران بدانند که سپاه امام حسن مجتبی علیه‌السلام و سپاه ناحیه امام حسین علیه‌السلام زنده هستند و نفس می‌کشند و تا آخرین لحظه در مقابل دشمنان سفاک به حول قوه الهی و برکت نام مقدس حضرت زهرا (س) خواهند ایستاد.

کبودوندی در پایان ضمن تبریک و تسلیت شهادت پاسداران سبزپوش در این حادثه تروریستی توضیح داد: تلاش می‌شود تعداد رسمی شهدا و مکان تشییع پیکرهای آن‌ها پس از برقراری فضای عادی در شهر به‌زودی اعلام شود. از همه مردم درخواست می‌شود برای تجدید بیعت با شهدا در صحنه حاضر شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار