کد خبر:۱۱۰۹۱۱
طرح تقویت بنیه علمی دانشآموزان يزدي برای ورود به مراکز آموزش عالی کشور تصويب شد
طرح تقویت بنیه علمی دانشآموزان برای ورود به مراکز آموزش عالی کشور شب گذشته با حضور جمعي از مسئولان استاني در يزد بررسی و تصویب شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، در نشستی که شب گذشته در اداره آموزش و پرورش يزد برگزار شد، طرح تقویت بنیه علمی دانش آموزان برای ورود به مراکز آموزش عالی کشور بررسی و تصویب شد.
رحیمی نژاد، رئیس اداره آموزش و پرورش استان در اين نشست اظهار داشت: این طرح به منظور تقویت بنیه علمی دانش آموزان مقطع سوم دبیرستان در 10 منطقه آموزش و پرورش استان به تصویب رسید.
وي هدف از اجراي این طرح را فراهم کردن شرایط مساعد و مطلوب برای دانش آموزان جهت ورود به دانشگاه ها و مراکز آموزش عالي، استفاده از ظرفیت های ممکن به بهترین نحو به منظور توانمند کردن دانش آموزان و همچنین افزایش مدیریت استان در راستای ارتقای موقعیت استان و حفظ این جایگاه در کنکور سال های بعد دانست.
حجت الاسلام صدوقی، نماینده ولی فقیه در استان یزد نيز در این نشست با اشاره به موفقیت های 17 ساله دانش آموزان یزدی در آزمون سراسری دانشگاه ها گفت: در کنار توجه به حفظ این جایگاه باید به ارتقای کیفیت و توان علمی دانش آموزان هم توجه شود.
فلاح زاده، استاندار يزد هم در این نشست با اشاره به فرا رسیدن ایام دهه فجر انقلاب اسلامی خاطرنشان كرد: در این ایام باید طوری برنامه ریزی کرد که خاطرات دوران انقلاب و مبارزات ملت ایران و افکار و اندیشه های امام راحل برای دانش آموزان بازگو شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰