کاهش ۶ درصدی تولید زعفران در خواف
به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، خالد فقیری مدیر جهاد کشاورزی خواف گفت: برداشت عفران از نیمه دوم آبان ماه از چهار هزار و ۷۰۰ هکتار مزارع شهرستان خواف آغاز شده است و پیش بینی میشود که حدود چهار تن زعفران خشک از مزارع این شهرستان برداشت شود که این میزان نیز نسبت به مدت زمان سال قبل ۶۰ درصد کاهش نشان میدهد.
سرما و یخبندان بیسابقه و کاهش نزولات آسمانی در پاییز و زمستان سال قبل و افزایش دما در تابستان و استمرار خشکسالی از عوامل مهم کاهش عملکرد تولید زعفران در شهرستان خواف به شمار میرود.
وی ادامه داد:کشاورزان باید برای جبران خسارت وارد شده به باغات زعفران توصیههای مربوط به تغذیه زعفران و عملیات بعد از برداشت را مورد توجه قرار دهند تا در سال آینده شاهد افزایش عملکرد باشند.
شهرستان خواف ۲۰ هزار هکتار کشتزار آبی، ۳۶۰ هزار راس دام و ۱۴ هزار بهره بردار بخش کشاورزی دارد و سالانه ۱۶۰ هزار تن محصولات زراعی، باغی و دامی تولید میکند.