آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۳۰۸۶

پرداخت ۱۱ میلیارد تومان تسهیلات به قالیبافان گیلانی

مدیرکل صمت گیلان از تولید بیش از ۵۰ هزار مترمربع فرش در این استان خبر داد و گفت: در چند وقت اخیر ۱۱ میلیارد تومان تسهیلات با سود چهار درصد به قالیبافان گیلانی اعطا شده است.

به گزارش خبرنگار استان های خبرگزاری دانشجو، تیمور پورحیدری مدیرکل صمت گیلان در حاشیه بازدید از یک واحد قالیبافی در رشت و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه قالیبافی نقش مهمی در توسعه اقتصادی خانگی در استان دارد، اظهار کرد: در گیلان فعالان و تولیدکنندگان قالی با سرعتی بسیار خوبی در حال فعالیت بوده که نیازمند حمایت بیشتر توسط دستگاه‌های مربوطه هستند. 

وی با اشاره به فعالیت ۱۴هزار قالیباف در گیلان گفت: با بررسی‌های به عمل آمده ۲۰۶ فرش‌باف گیلانی به منظور دریافت تسهیلات حوزه قالیبافی به بانک‌های عامل معرفی شدند. 

مدیرکل صمت گیلان از تولید بیش از ۵۰ هزار مترمربع فرش در این استان خبر داد و افزود: با تلاش فرش‌بافان گیلانی، سالانه ۵۱ هزار مترمربع فرش دستبافت تولید می‌شود که تسهیلات بافت این فرش‌ها با سود چهار درصد در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌گیرد. 

پورحیدری با اشاره به اعطای ۱۱ میلیارد تومان تسهیلات حوزه صنعت فرش به قالیبافان گیلانی بیان کرد: صنعت قالی در استان با مشکلاتی مواجه بوده و ما به آن آگاه هستیم به همین دلیل در تلاشیم تا رشد و بالندگی صنعت فرش گیلان با حمایت بانک‌ها و سایر دستگاه‌های حمایتی مانند بیمه افزایش یابد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار