ساخت پتروشیمی گلستان با سرمایه‌گذاری ۷۰۰ میلیون دلاری آغاز شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۹۶۱۱

ساخت پتروشیمی گلستان با سرمایه‌گذاری ۷۰۰ میلیون دلاری آغاز شد

همزمان با سفر دور دوم هیئت دولت به گلستان با حضور وزیر نفت و جمعی از مسئولین این استان، عملیات اجرایی ساخت مجتمع پتروشیمی گلستان با سرمایه‌گذاری ۷۰۰ میلیون دلاری آغاز شد

ساخت پتروشیمی گلستان با سرمایه‌گذاری ۷۰۰ میلیون دلاری آغاز شد

به گزارش خبرنگار گروه استان خبرگزاری دانشجو جواد اوجی در آیین آغاز عملیات اجرایی مجتمع اوره و آمونیاک پتروشیمی گلستان به خبرنگاران گفت: همه تلاش مسئولین و سرمایه‌گذاران بر این است که ظرف سه سال و نیم آینده مجتمع اوره و آمونیاک پتروشیمی گلستان به بهره‌برداری برسد که امکان اشتغال ۱۵۰۰ نفر را فراهم خواهد کرد.

وزیر نفت افزود: پتروشیمی گلستان پس از بهره‌برداری سالانه یک میلیون و یکصد هزار تن اوره و آمونیاک تولید می‌کند که بخشی از آن نیاز گلستان و بخش دیگری هم در فرایند صادرات مصرف می‌شود.

وی به ویژگی‌های محل استقرار پتروشیمی اشاره کرد و افزود همجواری با منطقه آزاد اقتصادی اینچه برون، نزدیکی به خطوط انتقال گاز و همچنین وجود زیرساخت‌های ریلی می‌تواند ثمرات احداث پتروشیمی برای اهالی گلستان را چند برابر کند.

وزیر نفت گفت: با رفع مشکلات حقوقی پتروشیمی گلستان و مسئولان استانی و کشوری امروز تکلیف بیش از ۹۰ هزار سهامدار پتروشیمی گلستان مشخص شد و پس از ۱۸ سال چشم انتظاری دوباره ساخت آن با ورود هلدینگ خلیج فارس آغاز شد.

اوجی افزود: بر اساس برنامه عمده تجهیزات و قطعات مصرفی در این واحد پتروشیمی عمدتاً داخلی بوده و پیمانکاران و سازندگان داخلی عملیات ساخت این واحد پتروشیمی را عهده‌دار خواهند بود.

گفتنی است، ساخت پروژه پتروشیمی گلستان ۱۸سال قبل با بیش از ۹۱ هزار سهامدار عمومی آغاز شد، اما در طول سالیان گذشته گره‌های اجرای آن افزایش یافت.

پربازدیدترین آخرین اخبار