از آموزش ترکیبی در بندرعباس تا فعالیت حضوری مدارس در سایر مناطق هرمزگان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۷۸۳۰

از آموزش ترکیبی در بندرعباس تا فعالیت حضوری مدارس در سایر مناطق هرمزگان

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان از تعیین شیوه فعالیت مدارس استان از روز یکشنبه ۱۹ مهرماه خبر داد و اعلام کرد: مدارس بندرعباس سه روز در هفته به‌صورت حضوری و دو روز به‌صورت غیرحضوری فعالیت می‌کنند؛ در شهرستان‌های قشم، سیریک و جاسک نیز آموزش به‌صورت ترکیبی یا اقتضایی حضوری خواهد بود، در حالی که مدارس سایر مناطق استان به فعالیت حضوری ادامه می‌دهند.
دانش آموزان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، احمد نفیسی با تشریح جزئیات این تصمیم اظهار کرد: فعالیت تمامی مدارس استان در همه مقاطع تحصیلی در روز شنبه ۱۸ مهرماه به‌صورت غیرحضوری خواهد بود و از روز یکشنبه، مدارس بر اساس شرایط تعیین‌شده در هر منطقه فعالیت خواهند کرد.

 

وضعیت فعالیت مدارس در شهرستان‌های قشم، سیریک و جاسک

بر اساس این تصمیم، مدارس شهر‌های قشم، سیریک و جاسک در تمامی مقاطع تحصیلی به‌صورت ترکیبی از آموزش حضوری و غیرحضوری فعالیت می‌کنند. تعداد روز‌های حضور دانش‌آموزان در مدارس و روز‌های آموزش مجازی، متناسب با شرایط هر مدرسه از سوی مدیران تعیین و به دانش‌آموزان و خانواده‌ها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

 

در روستا‌های این سه شهرستان نیز فعالیت مدارس در تمامی مقاطع تحصیلی، متناسب با شرایط و به‌صورت اقتضایی حضوری خواهد بود.

فعالیت مدارس بندرعباس؛ سه روز حضوری و دو روز مجازی

در شهرستان بندرعباس، مدارس در تمامی مقاطع تحصیلی هر هفته سه روز آموزش حضوری و دو روز آموزش غیرحضوری و مجازی خواهند داشت.

 

برنامه دقیق روز‌های حضوری و غیرحضوری هر مدرسه از سوی مدیر مدرسه تعیین و به دانش‌آموزان و خانواده‌ها اعلام می‌شود.

 

فعالیت حضوری مدارس در سایر مناطق استان

بر اساس اعلام معاون استاندار هرمزگان، فعالیت مدارس در سایر شهرستان‌ها و مناطق استان، در تمامی مقاطع تحصیلی به‌صورت حضوری خواهد بود.

 

نفیسی با اشاره به شرایط دانش‌آموزانی که به دلایل موجه امکان حضور در مدرسه را ندارند، تأکید کرد: مدیران مدارس موظف‌اند با استفاده از ظرفیت روز‌های آموزش غیرحضوری و مجازی، زمینه جبران عقب‌ماندگی احتمالی و استمرار فرآیند آموزشی این دانش‌آموزان را فراهم کنند.

 

وی مسئولیت برنامه‌ریزی، مدیریت و اطلاع‌رسانی درباره نحوه اجرای این تصمیم در هر مدرسه را بر عهده مدیران مدارس دانست و افزود: مدیران باید پیش از آغاز فعالیت مدارس، برنامه هفتگی حضور و آموزش غیرحضوری را به‌صورت مناسب به دانش‌آموزان و خانواده‌ها اعلام کنند.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان همچنین بر آمادگی کامل آموزش‌وپرورش استان برای اجرای این تصمیم تأکید کرد و گفت: اداره‌کل آموزش‌وپرورش هرمزگان موظف است پیش از روز یکشنبه ۱۹ مهرماه، جلسات توجیهی لازم را برای مدیران مدارس برگزار و دستورالعمل‌ها و اطلاعیه‌های موردنیاز را برای اجرای هماهنگ این تصمیم صادر و ابلاغ کند.

 

نفیسی خاطرنشان کرد: این تصمیم با هدف تداوم فرآیند آموزش، صیانت از سلامت و امنیت دانش‌آموزان و فراهم‌کردن امکان مدیریت متناسب با شرایط هر منطقه و مدرسه اتخاذ شده است.

 

وی در پایان از خانواده‌ها و دانش‌آموزان خواست برای اطلاع از برنامه دقیق هفتگی مدارس، روز‌های آموزش حضوری و غیرحضوری و نحوه برگزاری کلاس‌ها، اطلاعیه‌های مدیر مدرسه و آموزش‌وپرورش را ملاک عمل قرار دهند.

پربازدیدترین آخرین اخبار