امام جمعه چرام: ضعف اینترنت و آنتن‌دهی در روستا‌ها باید برطرف شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۷۷۷۱

امام جمعه چرام: ضعف اینترنت و آنتن‌دهی در روستا‌ها باید برطرف شود

امام جمعه چرام با انتقاد از قطعی‌های مکرر اینترنت و ضعف آنتن‌دهی تلفن همراه در این شهرستان و روستا‌های اطراف، خواستار ورود فوری مسئولان برای رفع مشکلات ارتباطی شد و گفت: در صورت تداوم این وضعیت، مطالبه مردم را از رئیس‌جمهور و وزیر ارتباطات پیگیری خواهد کرد.
افشار، امام جمعه چرام

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام سید نورالله افشار، در خطبه‌های نمازجمعه ۱۷ مهرماه چرام، با اشاره به جایگاه سحر و معنویت در زندگی انسان، اظهار کرد: شب در ظاهر تاریک و ظلمانی است، اما در حقیقت می‌تواند سرشار از روشنایی و تابش انوار الهی باشد و سحرگاهان فرصتی ارزشمند برای مناجات، توبه و ارتباط با پروردگار است.

وی با اشاره به اشعار حافظ درباره شب قدر و رهایی از غصه‌ها، بر ضرورت توجه به معنویت و بهره‌گیری از فرصت‌های بندگی تأکید کرد.

امام جمعه چرام در ادامه با اشاره به جایگاه اهل‌بیت(ع) در هویت دینی و تمدنی ملت ایران، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین سرچشمه‌های قدرت ملت ایران، پیوند عمیق و دیرینه مردم با اهل‌بیت(ع) است؛ پیوندی که به ملت ما روحیه مقاومت، شجاعت در برابر دشمن و ایستادگی در مسیر حق بخشیده است.

حجت‌الاسلام افشار با بیان اینکه ملت‌ها برای معرفی تمدن خود به دستاوردها و افتخاراتشان استناد می‌کنند، افزود: تمدن غرب معمولاً دستاوردهایی مانند جوایز علمی و هنری، مسابقات ورزشی و پیشرفت‌های فناوری را به‌عنوان نمادهای تمدنی خود معرفی می‌کند؛ اما در الگوی تمدن قرآنی، انسان‌های فرهیخته و الهی و شخصیت‌هایی که منشأ هدایت و نجات بشریت هستند، جایگاهی ویژه دارند.

وی با تأکید بر اینکه اهل‌بیت(ع) شخصیت‌هایی واقعی و برخوردار از عقلانیت، فضیلت و زیبایی‌های اخلاقی هستند، تصریح کرد: الگوگیری از سیره اهل‌بیت(ع) می‌تواند در زندگی فردی و اجتماعی، زمینه‌ساز حرکت عقلانی، تقویت روحیه همدلی و ایجاد انگیزه برای حرکت در مسیر حق باشد.

امام جمعه چرام با اشاره به نقش فرهنگ اهل‌بیت(ع) در دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس، توسل به اهل‌بیت(ع) و استفاده از نام‌هایی همچون یا زهرا(س) و یا حسین(ع) در رمز عملیات‌ها، جلوه‌ای از پیوند عمیق معنویت و مقاومت در میان رزمندگان بود.

افشار ادامه داد: امروز نیز اجتماعات مردمی، همدلی در خیابان‌ها، دعا، مناجات و استغاثه، جلوه‌هایی از این پیوند عمیق اعتقادی است که به جامعه روحیه، امید و قدرت می‌بخشد و اجازه نمی‌دهد سرمایه معنوی مردم تضعیف شود.

با اشاره به مشکلات آنتن‌دهی تلفن همراه و قطعی‌های مکرر اینترنت در این شهرستان و روستاهای اطراف، اظهار کرد: مردم نباید تاوان بی‌تدبیری مدیران در حوزه ارتباطات را بدهند و انتظار می‌رود مسئولان مربوطه برای رفع این مشکلات، اقدامات مؤثر و فوری انجام دهند.

وی با تأکید بر اینکه دسترسی به اینترنت پایدار و آنتن‌دهی مناسب تلفن همراه در عصر حاضر از نیازهای اساسی مردم است، افزود: امروز اینترنت و ارتباطات پایدار، مانند آب، برق و راه، از ضروریات زندگی مردم به شمار می‌رود و محرومیت از این امکانات، مشکلات متعددی برای شهروندان ایجاد می‌کند.

امام جمعه چرام با بیان اینکه ضعف آنتن‌دهی و اختلال در شبکه ارتباطی موجب نارضایتی مردم شده است، تصریح کرد: این موضوع را به‌صورت تلفنی با مسئولان مربوطه در میان گذاشته‌ام، اما تاکنون مشکل مردم به‌طور کامل برطرف نشده است.

افشار با تأکید بر ضرورت پیگیری جدی این مطالبه مردمی خاطرنشان کرد: امیدوارم مسئولان استانی و دستگاه‌های متولی ارتباطات برای رفع این مشکل مساعدت لازم را انجام دهند؛ در غیر این صورت، برای رساندن صدای نارضایتی مردم به رئیس‌جمهور و وزیر ارتباطات، موضوع را از مسیرهای دیگر پیگیری خواهم کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه اهل‌بیت(ع) در هویت دینی و تمدنی ملت ایران، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین سرچشمه‌های قدرت ملت ایران، پیوند عمیق مردم با اهل‌بیت(ع) است؛ پیوندی که روحیه مقاومت، شجاعت در برابر دشمن و ایستادگی در مسیر حق را تقویت کرده است.

امام جمعه چرام با اشاره به نقش فرهنگ اهل‌بیت(ع) در دوران دفاع مقدس افزود: توسل به اهل‌بیت(ع) و بهره‌گیری از نام‌هایی همچون یا زهرا(س) و یا حسین(ع) در رمز عملیات‌ها، جلوه‌ای از پیوند عمیق معنویت و مقاومت در میان رزمندگان بود.

افشار همچنین با اشاره به جنگ شناختی و تبلیغات دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: دشمنان با طرح ادعاهایی درباره وضعیت اقتصادی کشور و القای فروپاشی، به دنبال تضعیف روحیه مردم و انتقال احساس شکست به جامعه هستند.

وی با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی خاطرنشان کرد: مسئولان باید با همدلی و هماهنگی در مسیر خدمت به مردم حرکت کنند و ملت نیز با حفظ اتحاد و هوشیاری، اجازه ندهد دشمن در جنگ روانی به اهداف خود دست پیدا کند.

امام جمعه چرام در ادامه با اشاره به تحولات منطقه‌ای و اهمیت راهبردی تنگه هرمز، اظهار کرد: دشمنان با وجود برخورداری از امکانات گسترده نظامی و تبلیغاتی، در دستیابی به بسیاری از اهداف خود با مشکلات جدی روبه‌رو شده‌اند.

افشار با اشاره به مقاومت گروه‌های مقاومت در منطقه، به‌ویژه در فلسطین و لبنان، تأکید کرد: تجربه تحولات منطقه نشان می‌دهد که برتری نظامی به‌تنهایی تضمین‌کننده پیروزی نیست و ایمان، اراده و ایستادگی ملت‌ها نقش مهمی در تغییر معادلات دارد.

وی در پایان با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت ملی و تقویت روحیه امید و مقاومت، تصریح کرد: ملت ایران با تکیه بر ایمان، انسجام و تجربه تاریخی خود، مسیر دفاع از استقلال و منافع ملی را ادامه خواهد داد.

پربازدیدترین آخرین اخبار