مختومقلی فراغی شاعر ترکمن مورد احترام همگان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۹۶۶۵
رئیس جمهور:

مختومقلی فراغی شاعر ترکمن مورد احترام همگان است

رئیس جمهور با اشاره به ضرورت حساس بودن علما، روشنفکران و نسبت به مسائل اجتماعی گفت: مختومقلی فراغی شاعر نامدار ترکمن، در اشعارش به نیاز‌های جامعه توجه داشت و به همین دلیل مورد احترام همگان است.
مختومقلی فراغی شاعر ترکمن مورد احترام همگان است

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی عصر پنجشنبه در دیدار با جمعی از علما، خانواده شهدا، ایثارگران و نخبگان در گنبدکاووس اظهار کرد:دولت ارتباط با نخبگان و فرهیختگان را به عنوان سرمایه حفظ می‌کند و این مقوله را توسعه خواهد داد.

وی ادامه داد: علما، روشنفکران و رصدکنندگان مسائل اجتماعی باید نسبت به آسیب‌های اجتماعی حساس باشند و برای حفاظت آن تلاش کنند.رییس جمهور اظهار کرد: باید زمینه رشد و توسعه ظرفیت‌های انسانی در شهرها و روستاها با تلاش بیشتر ایجاد شود.

وی ادامه داد: افزایش امید در دل مردم باید هدف تمام تلاش‌های علما، نخبگان و دولت باشد، فرهیختگان و علما با سخنان خود و دولت هم با عملکرد خود باید این را محقق سازند.

رییسی گفت: راهبرد دشمن ایجاد تفرقه است و راهبرد نظام اسلامی ایجاد وحدت و انسجام؛ هر کس بداند یا نداند و تفرقه ایجاد کند، در مسیر دشمن حرکت کرده است.

وی افزود:اگر کشورهای اسلامی در کنار هم می‌ایستادند و با هم متحد می‌شدند،‌ امروز جنایت‌ها در فلسطین تا این حد طولانی نمی‌شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار