آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۴۴۶۱

طرح ملی هوای مادری در مشهد مقدس برگزار می‌شود

دبیر طرح ملی هوای مادری از برگزاری رویداد ملی «هوای مادری» با رویکرد هم افزایی مجموعه‌های شاخص مادر و کودک به میزبانی مشهد مقدس خبر داد و اعلام کرد: در این رویداد 30 گروه برگزیده فعال در حوزه مادری و تعلیم کودک به ارایه تجربیات خود می پردازند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین علیزاده روز یکشنبه اظهار داشت: طرح اولیه این دبیرخانه با هدف هم افزایی، حمایت و گسترش گروه‌های شاخص ارتقاء مادر و کودک در سراسر کشور شکل گرفته است و نخستین رویداد ملی هم افزایی فعالان حوزه مادر و کودک با نام "هوای مادری" با محوریت بر سه اصل «حمایت از توسعه مجموعه‌های مادر و کودک»، «ارتقاء الگوی عملیاتی رشد مادر و کودک» و «تجربه‌های موفق کنشگری مادران در محله و با حمایت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک» برگزار می‌شود.

به گفته وی، در این رویداد که با همکاری دفتر امور بانوان وزارت کشور و آستان قدس رضوی در روز‌های ۲۰ و ۲۱ دی ماه در مشهد مقدس برگزار می‌شود، ۳۰ گروه برگزیده از میان فعالان شاخص این عرصه از سراسر کشور حضور دارندو ۱۴ هیات کودکانه که در نخستین فراخوان هیات و کودک برگزیده شده اند، به ارائه تجربیات خود می‌پردازند.

وی گفت: هم افزایی تخصصی فعالان شاخص، تجربه نوردی و بیان تجربیات موفق مادرانه در محلات و تکمیل بوم چالش‌ها و اقدامات اختصاصی هر مجموعه با کمک راهبر‌های تخصصی از جمله برنامه‌های این رویداد ملی است.

علیزاده خاطر نشان کرد: با حمایت از تشکل‌های فعال این عرصه برآن هستیم که با ایجاد جریان گفتمانی کمک کنیم تا مجموعه‌های مادر و کودک بتوانند اعتبار بخشی لازم را دریافت کنند و در بستر همدلانه و ارزان، پذیرای مادر و کودک در محله‌های مختلف در سراسر کشور باشند.

این فعال حوزه خانواده تاکید کرد: بیشتر حمایت های صورت گرفته در کشور تاکنون مختص به فعالیت های فرهنگی در دوران دبیرستان و دانشگاه بوده اما کمتر به ایجاد فرصت رشد برای مادر به عنوان محور نهاد خانواده و پرورش دهنده نسل های آینده توجه شده است.

علیزاده ادامه داد: در طرح ملی هوای مادری به دنبال گروه هایی هستیم که با تاکید بر حال خوب مادر به عنوان محور خانواده با هدف ایجاد بستری هایی برای پذیرش مادر و کودک به شکل همزمان برنامه ریزی شده است.

وی تحقق اهدافی همچون تکریم نقش مادری، تسهیل گری در امر فرزند پروری، تقویت هم افزایی محلی مادران و ایجاد شبکه مواسات و تخصصی مادری را از دیگر اهداف این رویداد برشمرد و توضیح داد: آموزش های تخصصی مربوط به رشد کودکان زیر هفت سال، راهبری الگوهای عملیاتی جهت تنوع بخشی به رشد فردی و اجتماعی مادران به عنوان محور خانواده و تسهیل گری زیرساخت های لازم جهت تداوم و تعمیق از جمله مکان و مجوز برای این گروه ها از ظرفیت هایی است که با حمایت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک برای این طرح محقق شده است.

دبیر طرح ملی هوای مادری افزود: علاقه مندان برای ارتباط با دبیرخانه می‌توانند با ثبت گروه های فعال در سایت هوای مادری پس از بررسی در شورای دبیرخانه از مزایای این طرح بهرمند شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار