پلمپ گاراژ زمانی در خیابان آزادی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۴۴۶۳

پلمپ گاراژ زمانی در خیابان آزادی

صبح امروز گاراژ زمانی در خیابان آزادی با دستور معاون دادستان تهران پلمپ شد.
پلمپ گاراژ زمانی در خیابان آزادی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عباس موحدی رئیس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل منطقه ۹ در این مورد گفت: صبح امروز و در پی اخطار‌های قبلی و با مصوبه کمیته ایمنی و بر اساس رای دادسرای ناحیه ۳۷، گاراژ زمانی با حضور عوامل انتظامی و شهرداری منطقه ۹ پلمپ شد.


وی افزود: گاراژ زمانی واقع در خیابان آزادی با توجه به اخطار‌های مکرر قبلی و با استناد به دستورالعمل ایمنی شهرداری تهران و بر اساس رای دادسرای ناحیه ۳۷ در ساعات اولیه امروز چهارشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۲ پلمپ شد و تا زمان اخذ تاییدیه ایمنی از ادامه فعالیت این مرکز جلوگیری بعمل آمد.

برچسب ها:
پلمپ
نظرات شما
علی ملکی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۶
در این شرایط دشوار اقتصادی بیش از پانصد نفر از نان خوردن افتادن گاراژ که بزرگترین ماشین آتش نشانی داخل گاراژ می‌تواند مانور بدهد کل گاراژ یک طبقه وسه متر ارتفاع دارد توجیه نا امن بودن ندارد بازی فقط برای خرید ملک به قیمت پایین هست
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار