کد خبر:۱۱۲۵۳۱۶

امدادرسانی به بیش از ۴۸۰۰ نفر

رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به وقوع برف و کولاک، از امدادرسانی به بیش از ۴۸۰۰ نفر در ۵ روز گذشته خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به وقوع برف و کولاک در ۱۲ استان کشور، به تشریح اقدامات انجام شده از ۱۹ تا ۲۴ دی ماه و تا ۱۴:۰۰ امروز پرداخت و گفت: در ۵ روز گذشته و پس از وقوع برف در گردنه‌های برف خیز، ۱۲ استان آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، چهارمحال و بختیاری، زنجان، سمنان، قزوین، کردستان، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، لرستان و همدان، شامل ۵۳ منطقه، ۴۹ محور کوهستانی، ۲ شهر و ۲ روستا، نیاز به خدمات امدادی پیدا کردند که امدادگران جمعیت هلال‌احمر برای امدادرسانی در این مناطق حاضر شدند.

وی ادامه داد: در این مدت زمان، امدادرسانی به ۴۸۶۳ نفر انجام شد، ۹۳۶ نفر اسکان اضطراری پیدا کردند و ۱۳ نفر نیز به مناطق امن منتقل شدند.

محمودی افزود: ۹۹ تیم عملیاتی شامل ۳۲۴ امدادگر، اقدام به رهاسازی ۵۹۳ دستگاه خودرو از برف کردند.

رئیس سازمان امداد و نجات، گفت: در این مدت زمان، ۷۸۸ تخته پتو، ۷۵ بسته غذایی، ۳۶۹ قوطی آب معدنی، ۱۵۴ قوطی کنسروجات، ۱۳۲۵ قرص نان و ۶۵ کیلوگرم خرما بین افراد در راه مانده، توزیع شد.

 با توجه به هشدار‌های هواشناسی مبنی بر کولاک برف و احتمال وقوع بهمن، امدادگران در حالت آماده‌باش قرار دارند. هم‎وطنان می‌توانند در صورت بروز حوادث احتمالی، برای دریافت خدمات امدادی بدون محدودیت زمانی با شماره ۱۱۲، ندای امداد تماس بگیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار