
کشف درآمد کتمان شده ۱۲۰۰ میلیاردی توسط امور مالیاتی گلستان

به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، قربان حاجیمشهدی در نشست با گروه خبری فجر گلستان اظهار کرد: همکاران ما در اداره فرار مالیاتی و پولشویی و مرکز اطلاعات مالی و رد یابی تراکنشهای مشکوک در گلستان موفق شدند با رصد حسابهای بانکی در ماه گذشته به درآمد مالی کتمان شده به ارزش ۱۲۰۰ میلیارد تومان دستپیدا کنند که مودی مربوطه باید رقم معادل ۲۵۰ میلیارد تومان مالیات پرداخت کنند.
وی ادامه داد: در چند ماهه اخیر با رصد حدود ۴۰۰ هزار میلیارد ریال مراودات و در آمدهای مالی مشکوک موفق به وصول ۱۰۰۰ میلیارد ریال درآمد مالیاتی شدیم.
مدید کل امور مالیاتی گلستان گفت: تکلیف درآمدی ناشی از مالیات در استان گلستان ۲۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در سال جاری است که از ابتدای سال تاکنون ۲۶ هزار میلیارد ریال از آن وصول شده است که حدود ۸۸ درصد کل درآمد مالیاتی امسال می شود.
مدیرکل امور مالیاتی گلستان ادامه داد: هم استانیها میتوانند از طریق سامانه ۱۵۲۶ گزارش فرار مالیاتی را به سازمان ارائه کنند تا پیگیرهای لازم انجام شود.
وی ادامه داد : از مالیات های وصولی حدود ۱۶ هزار میلیارد ریال سهم مالیات مستقیم و ۱۰ هزار میلیارد ریال سهم مالیات بر ارزش افزوده است.
مدیرکل امور مالیاتی گلستان ادامه داد: طی ۲ و نیم سال اخیر دولت سیزدهم،۶۳ هزار مودی مالیاتی جدید شناسایی نمودیم و از آنها حدود ۴ هزار میلیارد ریال مالیات وصول شد.
مدیرکل امور مالیاتی گلستان از پرداخت ۳هزار میلیارد ریال عوارض ناشی از وصول مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداریها، دهیاریها و روستاهای فاقد دهیاریها به حساب فرمانداریها طی سال جاری خبر داد و گفت: بیشترین سهم پرداختی به شهرداری گرگان با ۶۴۰ میلیارد ریال اختصاص دارد.
حاجی مشهدی ادامه داد: در استان گلستان حدود ۱۰۰ هزار پرونده مالیاتی برای اشخاص حقیقی تشکیل شده و ۷۵۰۰ پرونده برای واحدهای حقوقی ثبت شده است.