آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۰۶۴۶
سردار منتظرالمهدی خبر داد؛

ترخیص وسایل نقلیه‌ای که طبق مقررات پلیس توقیف شده اند

سخنگوی پلیس، از ترخیص وسایل نقلیه ای که در چارچوب مقررات پلیسی، توقیف فیزیکی شده اند در آستانهِ جشنِ انقلاب و مبعث نبی مکرم اسلام(ص) خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سعید منتظر المهدی گفت: در سالروز مبعث پیامبر رحمت و در آستانه جشن بزرگ انقلاب اسلامی؛ به جهتِ افزایشِ رضایتِ شهروندان از خادمان شأن در مجموعه پلیس، بنا بر تدبیر فرمانده کل انتظامی کشور مالکان وسایل نقلیه‌ای که صِرفا در چارچوب مقررات پلیس و راهنمایی و رانندگی توقیف و به پارکینگ دلالت داده شده‌اند، می‌توانند از تاریخ شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ با مراجعه به دفاتر پلیس + ۱۰ در سراسر کشور و یا از طریق اپلیکیشن "پلیس من" با مراجعه به قسمت پلیس راهور و "صفحه ترخیص خودرو" نسبت به ترخیص وسیله نقلیه خود اقدام کنند.

وی افزود: ترخیص خودروهایِ توقیفی شاملِ کلیه تخلفات رانندگی و همچنین موارد مرتبط با حوزه عفاف و حجاب نیز است و البته مشمول خودی‌هایی که دارای شکایت قضائی و پرونده مفتوح در سیستم قضائی هستند، نمی‌شود.

سخنگوی پلیس یادآور شد: همچنین به جهت تسهیل و مساعدت در فرآیند ترخیص، از طریق ستادِ ترخیصِ پلیس راهور فراجا نسبت به تقسیطِ جرایمِ رانندگی اقدام خواهد شد

برچسب ها:
ترخیص
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار