آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۰۹۷۴

«مرغ آرین» رقیب نژاد‌های خارجی می‌شود

علیرضا نظری جهرمی مدیر عامل شرکت مرغ اجداد دیزباد از موفقیت در فرآیند بهبود ضریب تبدیل توسط متخصصان این شرکت خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علیرضا نظری جهرمی مدیرعامل شرکت مرغ اجداد دیزباد با برشماری مزایای پرورش و مصرف مرغ آرین از جمله کم بودن تلفات این نژاد نسبت به سویه‌های دیگر گفت: کاهش ضریب تبدیل در مرغ آرین از ۲/۲ به ۱/۷ که با همت متخصصین شرکت مرغ اجداد دیزباد جامه تحقق پوشید، مهمترین دستاورد ماست که با توجه به ارزانی جوجه یک روزه آرین نسبت به جوجه نژاد راس و سلامت بیشتر این محصول پروتئینی رقابت نژاد ایرانی را با سویه‌های وارداتی وارد مرحله جدی تری کرده است.

وی در تبیین اجمالی شیوه‌هایی که منجر به کاهش ضریب تبدیل در این نژاد شده، بیان داشت: به گزینی ژنتیکی و تغییر روش‌های پرورش در بخش GGP، اجداد و مرغ مادر نقش مهمی در این تحول ایفا کرد.

نظری جهرمی در نهایت بر محوریت پژوهش و بازنگری‌های علمی در چگونگی عمل به تکالیفی که شرکت مرغ اجداد دیزباد در قبال نژاد آرین بر عهده دارد تاکید کرد و افزود: لازم است مزارع دیگر پرورش مرغ گوشتی نیز در جریان تحولات دانش بنیانی که در دیزباد واقع شده قرار بگیرند، تا با کاهش نیاز به واردات نهاده و ترویج پرورش و مصرف نژاد بومی گام‌های موثری در پیاده سازی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی برداریم؛ بنابراین گزارش، نژاد مرغ گوشتی آرین که به نژاد ایرانی شهرت دارد و شرکت متولی نگهداشت و رشد این نژاد (دیزباد) نقش مهمی در امنیت غذایی کشور ایفا می‌کند مدتی است که دستخوش پیشرفت‌های مهمی شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار