کد خبر:۱۱۳۲۶۷۶
سردار باقرزاده در مراسم استقبال از ۳۴ شهید گمنام؛

دفاع از کشور مستلزم حضور پرشور و با بصیرت در انتخابات است+ فیلم

مسئول کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیرو‌های مسلح در حاشیه مراسم استقبال از شهدای گمنام گفت: امروز دفاع از کشور، اسلام، انقلاب، نظام و ملت مستلزم حضور پرشور، آگاهانه و با بصیرت در صحنه انتخابات است.

دفاع از کشور مستلزم حضور پرشور و با بصیرت در انتخابات است+ فیلم

 

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، صبح امروز مراسم اتقبال از ۳۴ لاله گمنام در مرز بین المللی شلمچه انجام شد.

 

سردار سید محمد باقرزاده رئیس کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیرو‌های مسلح در این آیین گفت:آنچه که مسلم است این است که شهیدان عزیزی که به آغوش ملت رشید ایران برگشته‌اند، در زمان خودشان با بصیرت و با عشق بسیار بالایی که به اسلام، انقلاب، کشور و ملت رفتند به جبهه‌ها و فداکاری کردند و زمانی که به آن‌ها نیاز بود، در تقویت نظام اسلامی تردید نکردند و به شهادت رسیدند.


وی افزود: آن تکلیف الهی که آن‌ها انجام دادند، سرمشق ما است. امروز هم نظام اسلامی نیاز به فداکاری و حمایت دارد. مردم عزیز ما طی روز‌های آتی که انتخابات برگزار خواهد شد، ان‌شاءالله عنایت دارند که در هر برهه‌ای انسان یک تکلیف و وظیفه‌ای دارد. در زمانی که شهدا رفتند به جبهه‌ها تکلیفشان همان بود، اما امروز دفاع از کشور، اسلام، انقلاب، نظام و ملت مستلزم حضور پرشور، آگاهانه و با بصیرت در صحنه انتخابات است.


سردار باقرزاده ادامه داد: امروز اگر از تک تک شهدا سوال کنیم که پیام شما برای ملت چیست؟ بدون تردید، این را باید با گوش دل شنید که آن‌ها خواهند گفت که در دفاع از نظام اسلامی تردید نکنید.


وی بیان کرد: امروز ما در حال نبرد هستیم، جبهه مقاومت در سطح منطقه گسترده شده، دشمنان غدار ما صف آرایی کردند و داریم پر پر شدن فرزندان امت اسلام را در غزه می‌بینیم.


رئیس کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: بنابراین امروز در دفاع از جریان مقاومت و دفاع از ام القری اسلام ایران عزیز نباید کسی تردید کند. امروز روز گوش کردن به وسوسه‌های دشمن نیست. امروز روزی است که باید با بصیرت در میدان حاضر شد و هر آنچه که میتوانیم دفاع کنیم و دفاع در صحنه‌های مربوط به صندوق‌های آرا است که ان‌شاءالله مردم عزیز به خوبی این را انجام خواهند داد.


وی در پایان گفت: شهدا برای همه ملت دعا خواهند کرد و این شهدا آمدنشان هم همیشه برای ما نوید بخش و الهام بخش است کما اینکه در این مقطع هم می‌تواند این معنا را به ذهن متبادر کند که ما تکلیفمان را انجام دادیم، منتظریم ببینمیم شما چه می‌کنید.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار