کد خبر:۱۱۳۳۸۹۹
معاون محیط زیست البرز:

شکار همای سعادت در طالقان تکذیب شد

معاون محیط زیست طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز گفت: مطالب منتشر شده در خصوص شکار همای سعادت در طالقان صحت ندارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رضا قاسمپور معاون محیط زیست طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز گفت: طی چند روز گذشته رسانه‌ها اخباری در خصوص مشاهده همای سعادت در ارتفاعات طالقان منتشر کردند. هنوز چند ساعت از انتشار این خبر نگذشته بود که برخی رسانه‌ها خبر از شکار شدن این پرنده دادند که صحت ندارد و کذب است.

معاون محیط زیست طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز مطرح کرد: این پرنده در سال ۱۴۰۰ آسیب دیده بود و در ارتفاعات طارم زنجان توسط محیط بانان زنده گیری و پس از درمان مجدداً در طبیعت رهاسازی شد.

وی با تاکید بر اینکه هما پرنده‌ای نادر و در معرض خطر انقراض است، عنوان کرد: این پرنده در ارتفاعات منطقه حفاظت شده البرز جنوبی و طالقان وجود دارد و در گشت‌های محیط بانان در منطقه مشاهده شده است.

قاسم پور بیان کرد: تعداد این پرنده حمایت شده در ایران به نسبت اندک بوده و طی چند سال اخیر در منطقه البرز جنوبی و طالقان مشاهده شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار