کد خبر:۱۱۳۵۱۵۱
سردار رادان در مراسم دانش آموختگی:

ایادی داخلی و خارجی استکبار به دنبال ناکارآمدی نظام هستند

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی حضور مردم در انتخابات را برای دشمنان مایوس کننده دانست و گفت: ایادی داخلی و خارجی استکبار به دنبال ناکارآمدی نظام هستند.

ایادی داخلی و خارجی استکبار به دنبال ناکارآمدی نظام هستندبه گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار احمدرضا رادان صبح امروز دوشنبه در مراسم دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه علوم انتظامی که با حضور رئیس جمهور برگزار شد افزود: امروز گروهی از جوانان غیور لباس خدمتگزاری را بر تن کردند تا پلیسی شایسته برای نظام مقدس جمهوری اسلامی باشند و با قدرت و صلابت در مقابل قانون گریزان و هنجار شکنان و مخلان نظم و امنیت جامعه بایستند.

وی اظهارداشت: فرزندان انتظامی با برخورد کریمانه پاسخگو نیاز‌ها و دغدغه‌های مردم در حوزه‌های انتظامی و امنیتی خواهند بود، البته امنیتی که توام با آسایش و آرامش باشد و خدمتگزاری واقعی برای مردم باشند.

فرمانده کل انتظامی تاکید کرد: از طرفی استکبار و ایادی داخلی و خارجی به دنبال این هستند تا امنیت را که یکی از مزیت‌های راهبردی کشور و انقلاب اسلامی است هدف قرار داده تا کارآمدی نظام را مخدوش کنند.

به گفته سردار رادان، دهه فجر، راهپیمایی ۲۲ بهمن، نیمه شعبان و برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری نشانه‌های اخیر بود که دشمن برای ایجاد ناامنی و مایوس نمودن مردم هرکاری کرد، اما مردم فهیم کشور با حضور گسترده خود نقشه دشمن را نقش بر آب نموده و سربازان ولایت در انتظامی جمهوری اسلامی ایران با غیرت مجاهدانه در صحنه حضور یافته و امنیتی مطلوب را برقرار کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۰
یعنی کونده پرروتراز مسئولان ما تو دنیا وجودنداره توانتخابات نفراول تهران چهارصدوپنجاه هزارتا رای بیشتر نیاورده این پیروزی رابه کائنات تبریک گفتن بی عرضه تر از مسئولین ما وجود نداره وهمه یه مشت خایمال بیشترنیستن میگن دشمن دنبال نشان دادن ناکارآمدی نظامه بکش سیفونو دیگه جاکش
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار