کد خبر:۱۱۳۸۴۴
كانون اسلامي اساتيد دانشگاه آزاد بيرجند:
حرکت نا آگاهانه عدهای از مردم فريب خورده تنها موجب خشنودی اربابانشان شد
كانون اسلامي اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي بيرجند در بیانیهای ضمن اعلام انزجار خود از فعالیت طرفداران فریبخورده غرب در داخل کشور، حرکت ناآگاهانه آنان را موجب تفرقه در درون ملت ايران و خشنود كردن اربابان و در راس آنها آمريكاي جهانخوار و صهيونيست غاصب دانست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، در بیانیه كانون اسلامي اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي بيرجند آمده است، كانون اسلامي اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي بيرجند حركت غير قانوني و انحرافي اقليتي فريب خورده و فتنه گر جاهل را در 25 بهمن محكوم ميکند.
همچنین در ادامه این بیانیه تاکید شده است: ملت مسلمان ايران فقط تحت رهبري خردمندانه مقام معظم رهبري و ولايت فقيه، اين اصل مترقي قانون اساسي ميتواند سرافرازي و سربلندي خويش را كماكان در عرصه بينالمللي حفظ کند و انقلاب اسلامي را به عنوان الگويي بيبديل به جهانيان عرضه کند.
در اين بيانيه آمده است: حركت ناآگاهانه، حساب نشده و انحرافي در درون جامعه اسلامي ايران به هر شكل و عنوان حتي با نام طرفداري و حمايت از قيام هاي مردمي، جز انشقاق و تفرقه در درون ملت ايران و ياس و سرخوردگي ساير مسلمانان و خشنود كردن اربابان و در راس آنها آمريكاي جهانخوار و صهيونيست غاصب نمي تواند ثمره ديگري داشته باشد./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰