کد خبر:۱۱۴۳۹۹۰
رییس فدراسیون فوتبال:

استان کرمان به اندازه کل ورزش کشور، رقابت فوتبال برگزار می‌نماید/ پیشنهاد راه اندازی تیم فوتبال ساحلی توسط صنایع بزرگ

تاج با اشاره به جايگاه فوتبال كرمان گفت :استان کرمان به اندازه کل ورزش کشور، رقابت فوتبال برگزار می‌نماید؛ پیشنهاد مي كنم صنایع بزرگ راه اندازی تیم فوتبال ساحلی را پيگيري نمايند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال ظهر امروز در مجمع عمومی سالیانه هیات فوتبال استان کرمان با اشاره به اینکه استان کرمان قطب اصلی فوتبال کشور شده است گفت:استان کرمان به اندازه کل ورزش کشور، رقابت فوتبال برگزار می‌نماید.

وی با توجه با قابلیت‌های استان کرمان پیشنهاد داد: تیم‌های باشگاهی استان (گل گهر و مس) به منظور حمایت از ورزش حداقل یک زمین فوتبال ساحلی در استان کرمان ایجاد کنند و یک تیم فوتبال ساحلی داشته باشند. 

او اظهار کرد: فوتبال بانوان ویژگی‌های منحصر به فردی در استان کرمان دارد؛ قهرمانی‌های تیم فوتبال بانوان خاتون بم تحسین برانگیز است؛ این قهرمانی اتفاق بسیار خوبی است؛ بسیاری از بازیکنان تیم ملی بانوان از استان کرمان هستند.

تاج با بیان اینکه بخش عمده‌ای از گسترش این روز‌های فوتبال کشور به رونق فوتبال در کرمان باز می‌گردد اعلام کرد: برنامه‌ریزی‌های مدونی در همه استان‌ها در بخش فوتبال بانوان، فوتسال و فوتبال در دستور کار است.

تاج گفت: رییس صداو سیما اعلام کرده است که موضوع حق پخش زنده را دنبال می‌کند؛ ضمن تشکر می‌کنم از وی که نسبت به این حق شناخته شده اهتمام دارد؛ امیدوارم به سرعت این کار انجام شود.

*وجود ٢٤ هزار فوتبالیست 

در ادامه رییس هیات فوتبال استان کرمان نیز با اشاره به اینکه ما به دنبال گسترش فوتبال در کف جامعه هستیم، گفت: ٢٤ هزار نفر مشغول به ورزش فوتبال در سطح استان کرمان هستند. 

مهدی جهانشاهی افزود: پارسال ۳۴۰ تیم استان کرمان در سطح رقابت‌های استانی حضور داشتند در حالی که این میزان در سال ۱۴۰۰ فقط ۱۶۰ تیم در رقابت‌ها حضور داشتند.

او با اشاره به برپایی ۱۹ کلاس مربیگری اظهار کرد:در رقابت‌های فوتبال و فوتسال ٧ هزار و ۸۰۰ مسابقه در سطح استان برگزار شده است. 

سپس میثم پاریزی مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان نیز در این نشست با بیان اینکه نیمی از امکانات ورزشی استان کرمان مختص به ورزش فوتبال است، اظهر کرد: ظرفیت‌های استان غنی بوده و سرآمد این ظرفیت‌ها نیروی انسانی توانمند است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار