آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۵۷۵۳

نخستین اجلاسیه ۳۴ شهید دانشجو معلم در کهگیلویه و بویراحمد می شود

رئیس دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد گفت: کهگیلویه و بویراحمد ۳۴ شهید دانشجو معلم دارد و نخستین اجلاسیه شهدای دانشجو معلم این استان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار استان ها خبرگزاری دانشجو، سلیمان حسینی نیک، رئیس دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد افزود: این اجلاسیه با محوریت دانشجو معلمان برگزار می‌شود و هدف از برگزاری این اجلاسیه، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است.

 

حسینی نیک بیان داشت: دو یادواره شهدای دانشجو معلمان استان در پردیس‌های خواهران و برادران در راستای دومین کنگره ملی دو هزار شهید استان، دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

 

رییس دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: این اجلاسیه با سخنرانی جابر قادری، استاد دانشگاه از استان قم در سالن شهید ایزدپناه یاسوج و با محوریت دانشجو معلمان و همکاری بسیج دانشجویی برگزار می‌شود.

 

حسینی نیک مقاله نویسی، مستندسازی از آثار شهدا و وصیت نامه شهدا، مصاحبه با خانواده شهدا و سرکشی از خانواده شهدای دانشجو معلم و برگزاری کارگاه با موضوع ایثار و شهادت را از برنامه‌های این اجلاسیه عنوان کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار