آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۸۴۲۸
مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد

ماجرای فیلم خودسوزی در میدان انقلاب

مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ ماجرای فیلم خودسوزی در میدان انقلاب را تشریح کرد.
ماجرای فیلم خودسوزی در میدان انقلاب

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد: ساعت ۱۲:۳۰ تاریخ ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۳ فردی حدوداً ۴۵ ساله در ضلع شرقی میدان انقلاب دست به خودسوزی می‌زند که با تلاشِ مامورانِ پلیس راهور و افراد حاضر در محل آتش خاموش و فرد مصدوم به بیمارستان منتقل که در اثر شدت جراحات فوت شد.

این حادثه در همان زمان توسطِ خبرگزاری‌های رسمی کشور منتشر و با اندک بررسی، سابقه انتشارِ خبر در دسترس مخاطبین است. هم‌چنین فرد حادثه دیده دارای اختلالِ روانیِ حاد بود.

برابر بررسی به عمل آمده و شواهدِ میدانی، گمانه‌زنی‌هایِ معاندین در خصوص توقیف موتور صرفاً جریان سازیِ سو و واقع نمایی از یک حادثه عریان و واضح بوده که فاقد صحت و بلا وجه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار