آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۱۲۶۴

۱۲ میلیون نفر در سن ازدواج‌اند/صدور مجوز برای ۱۵۰ مراکز واسطه‌گری

سخنگوی وزارت ورزش و جوانان از تهیه نقشه آمایش ازدواج و طلاق در کشور خبر داد و گفت: ۱۲ میلیون نفر در کشور در سن ازدواج هستند.
۱۲ میلیون نفر در سن ازدواج‌اند/صدور مجوز برای ۱۵۰ مراکز واسطه‌گری

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سینا کلهر، سخنگوی وزارت ورزش و جوانان در نشست خبری که در سالروز پیوند آسمانی حضرت علی و فاطمه زهرا (س) و روز ازدواج برگزار شد، اظهار داشت: با روند ثابتی در حوزه ازدواج مواجهیم.

وی درباره تعداد افراد در سن ازدواج گفت: سن ازدواج مقوله عرفی است، اما اگر برای دختران ۱۵ تا ۴۹ و پسران ۲۰ تا ۴۹ سال باشد، ۱۲ میلیون در سن ازدواج هستند و ۱۰ تا ۱۲ درصد که در سن ازدواج اند، سالانه ازدواج می‌کنند.

کلهر از تهیه نقشه آمایش ازدواج و طلاق در کشور خبر داد و گفت: به صورت مجزا شرایط هر استان مشخص است.

وی درباره زمان طلایی ازدواج گفت: این یک مسأله عرفی است، ولی از نظر من شانس و وقت ازدواج برای دختران ۱۷ تا ۲۳ سالگی و برای پسران ۲۰ تا ۲۵ سالگی است.

سخنگوی وزارت ورزش و جوانان در ادامه گفت: ۴۷۰ جشن ازدواج در کشور به صورت نمادین برای ترغیب و ترویج ازدواج با شعار آسان و آسمانی در شهر‌های مختلف و در معابر عمومی برگزار می‌شود.

کلهر از صدور مجوز برای ۱۵۰ مراکز واسطه‌گری ازدواج خبر داد و گفت: بیشترین مجوز‌ها برای تهران و خراسان رضوی بوده است.

وی در مورد اشتغال جوانان گفت: وضعیت کلی بیکاری جوانان بعد دو دهه امسال کاهش یافته و به شاخص ۱۶ درصد رسیده است. چالش بزرگ ما البته کیفیت اشتغال است و تناسب درآمد شغلی و نیاز اولیه وجود ندارد و به دنبال رفع آن هستیم.

کلهر در مورد شاخص طلاق گفت: به لحاظ تعداد طلاق سال پیش ۶ هزار مورد کاهش نسبت به ۱۴۰۱ داشته‌ایم و بیشترین کاهش در تهران بوده است. البته نسبت ازدواج به طلاق به دلیل متغیر‌های مختلف دقیق نیست و حداقل ۳ تا ۵ سال باید روند کاهشی باشد که بتوان گفت کاهش طلاق داشته‌ایم.

سخنگوی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه ازدواج تحت تأثیر متغیر‌های کلان از جمله تورم و مسکن هم است، گفت: شاخص تورم به طور کلی افزایش و این مسأله در تشکیل زندگی مشترک تأثیر گذار است و باید متغیر‌های کلان در کنار اقدامات حمایتی خرد مثل وام ازدواج این شرایط بهبود یابد.

وی اعلام کرد: ۵۰۰ هزار واقعه ازدواج طی سال گذشته ثبت شده که در واقع ازدواج یک میلیون نفر است. همچنین ۷۴ درصد ازدواج‌ها ۱۸ تا ۳۵ سال بوده است.

کلهر اعلام کرد: سمنان، بوشهر، البرز، تهران و قم وضعیت قرمز و نارنجی ازدواج را طی سال گذشته داشته و در واقع نرخ ازدواج به ازای هر هزار نفر جمعیت در آن‌ها کمتر بوده است و بیشترین نرخ ازدواج در کهکلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری و خراسان شمالی بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار