صدور سند تفکیکی ۲ دانشگاه پس از ۵۰ سال اختلاف در شهر کرمان‌
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۳۱۵۵

صدور سند تفکیکی ۲ دانشگاه پس از ۵۰ سال اختلاف در شهر کرمان‌

مدیرکل ثبت اسناد استان کرمان از صدور سند مالکیت تفکیکی دانشگاه شهید باهنر کرمان و دانشگاه علوم پزشکی کرمان و تغییر بهره‌بردار بیمارستان افضلی‌پور، با پایان یافتن حل اختلاف ٥٠ ساله طی روز‌های اخیر بین این ۲ دانشگاه اصلی شهر کرمان خبر داد.
صدور سند تفکیکی ۲ دانشگاه پس از ۵۰ سال اختلاف در شهر کرمان‌

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی اداره کل ثبت اسناد و املاک استان کرمان، سیدمهدی هاشمی در مصاحبه‌ای افزود: حدنگاری در پیشگیری از اختلافات ملکی میان اشخاص حقیقی و حقوقی نقش مؤثر و تعیین‌کننده دارد و در این زمینه برای صدور اسناد املاک دستگاه‌ها آمادگی داریم و قرارداد‌هایی به منظور نقشه‌برداری رایگان اراضی دستگاه‌ها منعقد نموده‌ایم.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان افزود: در دهه ۵۰، سند دانشگاه کرمان که به همت نیکوکار ارجمند مرحوم علیرضا افضلی‌پور احداث شده بود، صادر، اما در سالیان بعد دانشگاه علوم پزشکی کرمان و بیمارستان افضلی‌پور نیز در محدوده زمین این دانشگاه (دانشگاه شهید باهنر فعلی) احداث شد.

وی اعلام کرد: با وجود اینکه پنج دهه از تاسیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این محل می‌گذرد، اما به دلیل پاره‌ای مسائل و اختلافات و عدم درخواست از سوی دستگاه‌های بهره‌بردار، صدور سند تفکیکی و مجزا بر زمین مانده بود.

او تصریح کرد: با توجه به دولتی بودن ملک و با هدف برداشتن هزینه از دوش نهاد‌های علمی، با صدور گواهی بند "د" موضوع ماده ۲۶ آیین‌نامه اموال دولتی، نسبت به تغییر بهره‌بردار و صدور سند مالکیت اقدام شد.

هاشمی اظهار کرد: موضوع اصلی اختلاف ۵۰ ساله بین دانشگاه شهید باهنر و دانشگاه علوم پزشکی کرمان، محدوده هر کدام از دستگاه‌ها بود که با توجه به "قاعده حقوقی ید" بر اساس تصرفات و حصارکشی هر دستگاه، گواهی بند دال و متعاقب آن سند مالکیت تفکیکی بر اساس وضع موجود صادر و بدین ترتیب اختلاف مزبور مرتفع شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار